Hlavní obsah

Poznali byste je? Hrají ošklivky, ve skutečnosti jsou krásné!

Foto: Isifa

Noomi Rapace, přitažlivá herečka, která ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy ztvárnila neatraktivní Lisbeth SalanderovouFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mají ošklivý účes, často nevzhledné brýle, rovnátka a nosí šílené modely. Jsou prostě ošklivé! Ale jen na filmovém plátně, kde ztělesňují nějakou šeredku. Ve skutečnosti jsou krásné a sexy!

Článek

Ve světě filmu není nic nemožné. Tedy i z naprosto nádherné ženy udělat dokonalou ošklivku. Tohle je sedm filmových a seriálových šeredek, jejichž představitelky jsou ale ve skutečnosti velmi atraktivní.

1. Nudná Amy

V seriálu Teorie velkého třesku ztělesňuje nehezkou, nudnou a nevkusnou neurovědkyni Amy Farrah Fowlerovou, která chodí s potrhlým geniálním vědcem Sheldonem Cooperem. Nosí neforemné sukně a svetry, obličej jí hyzdí kostěné brýle a o účesu škoda mluvit. Její představitelka, herečka Mayim Bialik (38) je přitom opravdu krásná a nechybí jí ani vkus.

Foto: Archiv

Seznamte se s Amy Farrah Fowlerovou, nehezkou geniální vědkyní z Teorie velkého třeskuFoto: Archiv

Foto: Isifa

A tohle je Mayim Bialik, krásná herečka, která Amy ztvárnilaFoto: Isifa

2. Ošklivka Betty

Jak už název tohoto seriálu napovídá, hlavní role rozhodně nepatří žádné sexy krásce. To, co se ale podařilo maskérům při přeměně přitažlivé herečky v ošklivku Betty, je téměř neuvěřitelné. V šeredce s rovnátky by totiž málokdo poznal sexy krásku Ameriku Ferrera (30).

Foto: Archiv

Za zrozením Ošklivky Betty je opravdu velké úsilí maskérůFoto: Archiv

Foto: Isifa

America Ferrera, která Betty hraje, je snad vše, jen ne oškliváFoto: Isifa

3. Hodně drsná kráska

Postava Lisbeth Salanderové z filmu Muži, kteří nenávidí ženy, skoro až nahání hrůzu. Je zamlklá, zamračená, má krátké černé vlasy, oblečená chodí v kůži, má několik piercingů a ženu snad nepřipomíná ani vzdáleně. Představitelka americké verze tohoto filmu Rooney Mara (29) je přitom křehká kráska, jakési ztělesnění snu řady mužů.

Foto: Archiv

Temná, neupravená, tvrdá a absolutně neatraktivní. Taková je postava Lisbeth SalanderovéFoto: Archiv

Foto: Isifa

Přitom herečka Rooney Mara je ale taková křehká kráskaFoto: Isifa

4. Lisbeth podruhé

Film Muži, kteří nenávidí ženy ovšem nenatočili jen Američani, první verzi mají na svém kontě seveřani (film vznikl v koprodukci Švédska, Dánska, Německa a Norska). A v jejich podání je Lisbeth snad ještě temnější a drsnější. Jak ale vypadá její představitelka Noomi Rapace (34) ve skutečnosti? Víc než dobře! S Lisbeth nemá opravdu nic společného.

Foto: Archiv

I v pojetí seveřanů je Lisbeth nepřitažlivá osobaFoto: Archiv

Foto: Isifa

A její představitelka? Noomi Rapace je ve skutečnosti celkem kusFoto: Isifa

5. Sexy zrůda

Ve filmu Zrůda je herečka Charlize Theron (39) vše, jen ne sexy a krásná. Je to masová vražedkyně, která budí hrůzu a odpor. Charlize Theron se touto rolí vymanila ze škatulky „sexy křehkých krásek“ a ukázala, že je to herečka s velkým H. Není divu, že za ztvárnění Aileene dostala Oskara za nejlepší herecký výkon v hlavní roli.

Foto: Archiv

Ve filmu Zrůda je herečka Charlize Theron opravdu k nepoznáníFoto: Archiv

Foto: Isifa

Tohle je Charlize Theron v civilu. Naprosto luxusní blondýnaFoto: Isifa

6. Novodobá Popelka

V roce 2001 se herečka Anne Hathaway (31) představila v roli mladé a nijak extra hezké puberťačky Mii, která zjistí, že je vlastně princezna. Brýle, huňaté obočí a neforemné oblečení tak musí pryč. Vlastně celý film je o přeměně ošklivého káčátka v krásnou mladou dámu, jakou Anne Hathaway bezesporu je i v reálném životě.

Foto: Archiv

Husté obočí, nepoddajné kadeře a k tomu ten úšklebek. Takhle krasavice rozhodně nevypadáFoto: Archiv

Foto: Isifa

A přitom je herečka Anne Hathaway tak nádhernáFoto: Isifa

7. Tlustá Rosemary

Herečka Gwyneth Paltrow (42) je známá tím, že přísně dbá na zdravou výživu, přičemž odměnou jí je super štíhlá postava. Nejspíš nikdy neměla ani deko navíc. Ve filmu Těžce zamilován se ale můžete podívat, jak vypadá opravdu tlustá Gwyneth (v roli Rosemary). Je to samozřejmě jen práce maskérů, ale přesto je to hodně zajímavá podívaná.

Foto: Archiv

Poznali byste v téhle tlusťošce Gwyneth Paltrow?Foto: Archiv

Foto: Isifa

Naštěstí Gwyneth ve filmu ztloustla jen díky maskérům. V reálu je spíš jak proutekFoto: Isifa

Tak co. Poznaly byste v těchto ošklivkách krásné herečky?

Reklama

Načítám