Hlavní obsah

Sexy prádlo na noc: Košilky i pyžamo

Foto: Thinkstock

Udělejte si radost svůdnou košilkouFoto: Thinkstock

Reklama

V noci v košilce, kraťáskách, nebo pyžamu? Je to jen na vás! Na co ale myslete, je, že není dobré podlehnout touze po módním kousku, ve kterém byste se pak nemusela cítit dobře. Pro „jiné" chvíle mějte po ruce několik variant, ze kterých si vyberete podle momentální nálady...

Článek

Neutápějte se zbytečně třeba v pánském pyžamu a raději si zvolte něco, co se vám bude líbit, v čem se budete cítit dobře a co bude vzbuzovat jeho fantazii a touhu. Jestli tápete, naše videoreportáž vám napoví.

Kritéria výběru

Pohodlí– Ne vždy chcete nutně vypadat sexy. Pak asi převládne pohodlné prádlo. To ovšem neznamená, že nemusí být nápadité. Výrobci nám stále více vycházejí vstříc a současné noční prádlo vyrábějí z materiálů, jako je bavlna či hedvábí. Krajky, které zdobí jednotlivé kousky, neškrábou, jsou bavlněné a perfektně sednou všem postavám.

Ramínka– Stejně jako u podprsenky vybírejte i ramínka na spaní. Větší prsa si zaslouží větší oporu a trochu silnější ramínka. Jemné ženy s romantickým výrazem si klidně mohou dovolit ramínka úzká. Pokud se v čemkoli necítíte, raději to nekupujte.

Typ versus postava – Stejně jako u jiného druhu oblečení volte i noční prádlo s ohledem na postavu. Kraťásky vám sice mohou připadat roztomilé a pohodlné, ale ne každá si je může dovolit. Druhý díl kompletu doplňují buď klasické kalhotky, šortky nebo dokonce celé kalhoty. Pochopitelně by oba díly měly spolu dokonale ladit a ne být každý pes jiná ves. Opět myslete na střih, který vám padne. Jak si vybrat kalhotky, se můžete podívat v článku: Sexy kalhotky: Tyto vám budou slušet!

Foto: Thinkstock

Doba pyžam ještě neskončilaFoto: Thinkstock

Bavlněné košilky včera a dnes

Ty dnešní jsou na rozdíl od těch minulých svůdné a sexy, přesto se v nich pohodlně spí. Zejména v posledních letech díkybohu bavlněné košilky vytlačily dříve oblíbená pyžama. Ale ani těm ještě zcela neodzvonilo. Jsou vhodná zejména pro ty z vás, které míváte potíže s jinými materiály. Bavlna je zkrátka vděčná! Máte-li ještě přírodní cítění, není co řešit. Bavlna je k životnímu prostředí velmi šetrná.

Pyžama na ústupu!?

No, není to úplně pravda. Klasickým už odzvonilo, ale třeba luxusní saténová mají zelenou. Existují návrháři, kteří se jich zkrátka nevzdají. Ta saténová jsou nejen krásná a propracovaná, ale i ohromně elegantní. Při výběru nekoukejte pouze na to, zda jsou saténová, ale hledejte kvalitu, která vám přinese klidný spánek – doslova! Problémem mohou být spoje, které u levnějších kousků nejsou dostatečně pevné. I pyžamo byste si měly v obchodě vyzkoušet. U saténu převládají spíše jednobarevné kousky, protože právě výrazné barvy ve spojitosti s leskem materiálu vytvářejí onu pověstnou iluzi vizuálního luxusu.

Já rozhodně nedám dopustit na kvalitní bavlněné a saténové košilky! A v čem svedete svého partnera vy?

Reklama

Související témata:

Načítám