Hlavní obsah

Pravda ukrytá v kartách

Reklama

Srdce a rozum, nerozluční bojovníci v našem rozhodování. Věřit kartářkám, nebo se spolehnout jen na vlastní úsudek?

Článek

Potkala jsem ho na horách. Krásný muž, který mě upoutal svýma očima. Několikrát jsme si vyměnili pohledy, během doby, kdy se kolem něj motaly dvě děti, kterým pomáhal do lyží. Je úžasný, a jaký má cit k dětem, laskavé chování a děti mu hltaly každé slovo. Ideální chlap pro mě, říkala jsem si během doby, co jsem se snažila sjet sjezdovku, aniž bych si trhla ostudu pádem.

Jak se o něm dovědět víc? Tyto myšlenky mě doprovázely i cestou na chatu.

Uvařila jsem si čaj, zasedla k počítači a brouzdala po internetu. Na hlavní stránce spousta reklam, nemám je ráda, ale jedna mě zaujala. Výklad karet. Dívám se na jejich stránky. Vytáčím číslo a bojím se. Kartářka na lince se mi představila a mně se trochu ulevilo.

Popis muže ze svahu byl přesný, děti, které jsem viděla, jsou prý jeho. Už teď jsem přestávala s vírou ve věštbu karet. To nemůže být pravda! Paní pokračovala s věštbou. Tento muž je zadaný, na cestě do jeho domu přichází během pár měsíců dítě.

V hlavě mi začalo hučet. Nemůže být zadaný, děti nejsou jeho, jinou nemá, protože jsem si HO přece našla JÁ. Nakonec řekla, že miluje svou rodinu a nebude nevěrný. To už bylo přes čáru. Naštvaně jsem odpověděla, že nechci už nic slyšet, a vzteky jsem zavěsila.

Abych se uklidnila, sešla jsem do jídelny. Seděl u stolu se ženou, která měla už docela velké bříško, a kolem nich pobíhali ti dva caparti, kterým pomáhal do lyží. Udělalo se mi těžko. Jak to mohla ta kartářka vědět? Vzdala jsem veškerou snahu o seznámení s tímto krasavcem a šla na terasu.

V tom přemýšlení jsem našlápla na kus ledu a hezky sebou praštila na zem. Snažila jsem se zvednout, ale moje nohy nestíhaly mé myšlenky. Ze zadu mě někdo popadl a postavil a jen jsem slyšela větu: Taková krásná holka a nikdo jí nepomůže... V hlavě horko, bušení na hrudi... Otočila jsem se, a tam stál usměvavý kluk, který měl ten nejkrásnější pohled na světě.

Tohle je můj srdcový muž, kterého mi karty předpověděly. Od doby našeho seznámení uběhlo už několik let, ale nikdy nezapomenu na výklad kartářky, který mi zní neustále v uších.

Reklama

Související témata:

Načítám