Hlavní obsah

Přešlapy: Druhá řada vás dostane!

Foto: archiv TV Prima

Známí hrdinové z Přešlapů jsou zpětFoto: archiv TV Prima

Reklama

A jsou zpátky! Naši dobří známí se vracejí na televizní obrazovku. David s Karolínou, Adam s Radkou a Petr s Janou – bylo jich šest. A proč bylo? Stalo se to, co život přináší – něco se změnilo. Na seriálové hrdiny Přešlapů, jejichž druhá řada startuje už 9. března na TV Prima, čekají nové situace, životní přešlapy i nové lásky!

Článek

Vzpomínáte si, jak končila první řada seriálu TV Prima Přešlapy? Tři páry, kolem kterých se celý děj točí, si vyjely na zámek – na usmířenou. Jenže ne všechno dopadlo podle plánu, že. Ostatně stejně tak to bývá i v životě. Adam chtěl začít plánovat svatbu s Radkou a Petr si chtěl usmířit Janu. Smolař Petr ale všechno pokazil, usmíření se nekonalo, a jak uvidíte dál, na jejich životy to mělo fatální důsledky. A David s Karolínou? Ti všem oznámili radostnou zprávu – že čekají miminko. A tak se společně přesuňme o šest měsíců v čase vpřed, abychom zjistili, co všechno se změnilo!

Jak moc se bude lišit druhá série od té první? „Druhá série je trochu vážnější než ta první, to ale neznamená, že by úplně chyběl humor. Spíše jde o to, že naše postavy procházejí poněkud turbulentnějším obdobím a jejich životy se začnou pod vlivem okolností dramaticky měnit," prozrazuje scenárista seriálu Richard Malatinský.

David a Karolína – radost na druhou?

Racionální analytik David a tak trochu podceňovaná Karolína mají za sebou porod – dvojitý. Bohužel, dvojčata jsou nejen dvojitá radost, ale také starost. Karolína nestíhá a do toho musí řešit extrémní žárlivé výpady staršího syna Daníka. A když se do toho přidá Davidova slabost pro kolegyni z práce, už to nezvládne a hledá pomoc. V náruči fotografa Milana…

Foto: archiv TV Prima

Karolína s dvojčaty moc nestíháFoto: archiv TV Prima

Adam a Radka – minulost tě doběhne

Taková láska na první pohled to byla. Vzpomínáte? Z nevinné bouračky na parkovišti se vyklubal hezky fungující a dynamický vztah! Dokonce už spolu vážně uvažují o založení rodiny. Jenže zatímco v první sérii ohrožoval vztah Radčin bývalý manžel, tentokrát vstupuje na scénu Adamova stará láska. Ustojí to jejich láska, nebo Radka může pomalu zahodit svůj vysněný bílý závoj?

Petr a Jana – já půjdu tam a ty tam

Tak skvěle to vypadalo, ryzí láska zpečetěná krásným dítětem. Petr s Janou byli stvořeni jeden pro druhého. Nebo ne? Asi ne, protože jinak by nemohli žít odděleně a přátelit se prakticky jen kvůli synovi. Jana se zakouká do milionáře Roberta, zatímco Petr tajně doufá v návrat a zůstává sám. Vrátí se k sobě? Nebo oba začnou úplně nový život?

Bylo ale vlastně nutné, aby se Petr s Janou rozešli? „Petr s Janou sice působili jako nerozlučná dvojice, ale vzpomeňte si, kolik takových nerozlučných dvojic jsme viděli a přitom jejich vztah skončil v troskách. Pokud vás jejich rozchod mrzí, nezoufejte - ještě není všem dnům konec," vysvětluje scenárista Malatinský.

Nové tváře

Kromě starých známých se v seriálu nově objeví Pavel Řezníček (milionář Robert), Renata Prokopová (bývalá přítelkyně Adama) či Vlastina Svátková (Davidova kolegyně z práce). Opět se můžete těšit na 13 nových dílů plných zábavy, emocí a lásky. Každé úterý od 20.00 na TV Prima. Ten první uvidíte už toto úterý 9. března.

Reklama

Související témata:

Načítám