Hlavní obsah

Přibalte do kufru nejvýhodnější cestovní pojištění

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete prožít letní dovolenou bez starostí? Máme pro vás tip! Dozvíte se, proč uzavřít cestovní pojištění a jaký jeho typ je pro vás nejvhodnější.

Článek

Máte sbaleno opravdu vše? Na letní dovolenou byste neměli cestovat bez slunečních brýlí a opalovacího krému, ale nesmíte zapomenout ani na cestovní pojištění!

Víte o právě probíhajících slevách?

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) pro své klienty připravuje stále nové výhody. Těmi nejnovějšími v oblasti cestovního pojištění jsou:

Akce pro on-line uzavřené cestovní pojištění

Až do konce června si můžete uzavřít cestovní pojištění se slevou ve výši 10 % z celkového pojistného pro smlouvy sjednané on-line. Již nyní si tedy můžete uzavřít pojištění na vaši dovolenou, která bude například až v srpnu .

Akce pro studenty

Studenti ve věku od 18 do 25 let s ČPZP cestují za ceny pro věkovou kategorii děti. Cena pojištění může být již od 6 Kč za den při cestě na Slovensko. Bonusová nabídka se vztahuje na všechny typy cest. Cena ročního pojištění léčebných výloh pro studenta zahrnující au-pair pobyt po Evropě je 2 957 Kč.

Proč nezapomenout na cestovní pojištění?

Obecně se nevyplácí spoléhat pouze na zákonné pojištění, které platí v rámci Evropské unie. Evropský průkaz pojištěnce (modrá plastová kartička od vaší zdravotní pojišťovny) vám v zemích Evropské unie zajistí nárok na lékařsky nezbytnou zdravotní péči za stejných podmínek jako místním pojištěncům, ovšem bez jakékoli repatriace (převozu). Ta není hrazena vůbec.

Na cestách se může přihodit opravdu cokoli. Pojištění, které nabízí ČPZP, vás „za pár korun“ zbaví zbytečných starostí a případných značných finančních nákladů za vynaloženou lékařskou péči, ztrátu zavazadel či pokryje případnou neúmyslně vámi způsobenou škodu.

ČPZP nabízí svým klientům speciální cestovní pojištění za zvýhodněné denní sazby pro turistické i pracovní cesty do celého světa od svého partnera České podnikatelské pojišťovny (ČPP).

Kolik stojí pojištění?

Rodinná desetidenní dovolená v Egyptě, který je pro cestovní pojištění považován za evropskou oblast, vyjde čtyřčlennou rodinu pojištěnou u ČPZP na 400 Kč s pojistným krytím léčebných výloh a za balíček Komplet zaplatí 780 Kč.

Stalo se: V lednu letošního roku klientka cestovala do Tuniska, kde si při koupání v moři zlomila nohu. Celkové náklady na léčbu, operaci a převoz zpět do České republiky přesáhly výši 500 000 Kč. Za klientku uhradila vše ČPP, neboť měla uzavřeno cestovní pojištění. Navíc z pojištění trvalých následků bude čerpat finanční odškodnění.

Přesvědčte se o výhodných sazbách sami na www.cpzp.cz/pojisteni/

Reklama

Související témata:

Načítám