Hlavní obsah

Přípravky doslova k nakousnutí

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ovoce může být součástí vaší koupeleFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Co je lepšího než vana plná horké vody? Snad jen vana plná horké vody s bohatou pěnou, která voní stejně sladce jako váš oblíbený muffin. Různé druhy ovoce, čokoláda nebo cukrová vata - s tím vším se předhánějí výrobci kosmetiky ve snaze vyrobit tu nejvoňavější esenci pro vaši pokožku.

Článek

Výběr je opravdu široký a nejedlé delikatesy nemusíme používat jen ve vaně. K nakousnutí můžeme být jak ve sprše, tak i po ní. A kde se tyhle malé zázraky vyrábějí?

Lush

Bezpečně poznáte, kdy se k obchodu Lush blížíte. Čerstvá a ručně vyráběná kosmetika je silně cítit ještě před vstupem. Jako jedny z prvních u nás začali vyrábět koupelové balistiky. Tedy šumivé koule, které vhodíte do vany a odměnou vám bude krásná vůně, jemnější pokožka a leckdy i třpytky nebo konfety. Zkuste Vanilkovou fontánu, která se inspirovala luxusním dezertem, kromě vanilky ucítíte i náznak karamelu. Hitem jsou i krájená mýdla, například medové Honey I washed the kids, nebo tuhé masážní oleje jako kostka Black Magic, politá hořkou čokoládou.

Aquolina

Čokoholici už určitě znají řadu Chocolovers, která nabídne vše, od sprchového oleje, pěny do koupele až po toaletní vodu. Mají také sadu s vůní cukrové vaty Pink Sugar, jogurtové řady a další produkty, na které se vám budou sbíhat sliny. Je libo marcipán, vafli, nugát, oříškovou čokoládu nebo třeba liči? Značku seženete v síti parfumerií Marionnaud.

Foto: archiv firem

Přípravky, které ocení čokoholiciFoto: archiv firem

The Body Shop

Značka má své obchody ve více než 55 zemích po celém světě a stala se fenoménem. Kromě péče o celé tělo nabízí i přípravky pro tvář a vlasy. Prosluli především díky svým tělovým máslům a máslům na rty, které určitě stojí za zkoušku. Přičichnout můžete k japonskému třešňovému květu, brazilskému ořechu, mandarince, růžovému grepfruitu, ale také ke konopí. Pokud vám to nestačí, nabízí i parfémy s vůní vanilky, růže nebo jasmínu.

Korres

Od února je Korres k dostání i u nás, a tak můžeme vyzkoušet přírodní výrobky z čerstvých řeckých surovin, které si zamilovala nejedna zahraniční celebrita. Bazalka a citron, hořká mandle, citrusové ovoce kumquat a mandarinka, mátový čaj nebo jasmín. Škála více než 500 produktů zahrnuje i péči o tvář, vlasovou péči, péči pro pány nebo dekorativní kosmetiku. Vůně je jen bonusem navíc, ingredience jako řecký jogurt a tradiční řecké bylinky pokožku zklidní a zjemní.

Foto: archiv firem

Oslaďte si všední koupelFoto: archiv firem

Body Basics

Body Basics je na českém trhu už od roku ’94 a těší se stále větší oblibě. Příjemné jsou produkty čokoládovo-pomerančové, limetkové, kaktusovo-pistáciové nebo s výtažky z rýžového oleje. Kromě tělových máslíček nabízí i gely s lehkou konzistencí nebo soufflé ve formě jemně našlehaného tělového krému.

Fantazii se meze nekladou, značky vynalézají další a další novinky, zlepšováky, kombinují různá aroma. Proto přivoňte, zkoušejte a uvidíte, že provoněné tělo skvěle naladí i vaši mysl.

Reklama

Související témata:

Načítám