Hlavní obsah

Příroda sex vylepší líp než viagra!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Afrodiziakum navodí chuť k sexuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex! Tajemný, vášnivý, kouzelný. Odjakživa si ho chceme užívat... a tak stále vymýšlíme, jak ho vylepšit! Dříve se pro afrodiziaka chodilo k čarodějnicím, nyní do lékárny či do sex-shopu. My ale víme, kde je najít na zahradě!

Článek

Zapomeneme na kouzla a čáry, nebudeme se pídit po složitých bylinných odvarech a kombinacích. Poradíme vám, jak jednoduše a nenápadně můžete svého milého stimulovat k větším milostným výkonům, aniž by si toho všimnul. Prostě mu zpestříte jídelníček. Nejen láska, ale i sex může procházet žaludkem.

Miláčku, dej si před spaním kousek či trochu...

  • melouna- jeho pravidelná konzumace oživí erekci. Obsahuje totiž směs bioaktivních látek jako lykopen, betakaroten a hlavně citrulin, který uvolňuje stěnu tepen a tím zlepšuje prokrvení penisu. Nejvíc těchto látek je obsaženo ve slupce a těsně pod ní, takže: Lásko, pořádně ho vykousej!
  • rajčete - jablka lásky mají také značné množství lykopenu, který se lépe uvolní a vstřebává při jejich tepelném zpracování. Takže účinnější než míchat saláty, je zásobovat kuchyni kečupem, protlakem, rajskou polévkou a omáčkou.
  • medu - ve všech svých podobách přispívá k touze. Nejlepší kombinace je spojení s moukou jako medové koláčky. Podle něj dostaly název i posvatební líbánky - medové týdny.
  • granátového jablka - lék na poruchy potence. Stačí dvě deci džusu z něho denně a antioxidanty, které skrývá, usnadní ztopoření údu.
  • datlí - čerstvé dnes už nejen v arabském světě. Tam je ženy přidávají rozetřené manželovi do kávy.
  • hřebíčku - svádí k lásky hrám hlavně tehdy, když jej roztlučený zamícháte do mléka.
  • petržele - šťáva z čerstvé zeleniny, ale i její vařená podoba, díky látce apiol, rozšiřuje cévy a napomáhá prokrvení.
  • celeru - jeho účinnost bude asi nejznámější. Ve všech možných úpravách je spolehlivě ověřeným afrodiziakem, který používala pro svého královského milence i madame Pompadour. V lidové medicíně má bílý kořen se zelenými řapíky dokonce název opich.

A tip na závěr

Před nocí plnou vášní mu uvařte orientální jídlo - kombinace koření, které se používá k jejich ochucení, je totiž přímo sbírkou afrodiziak: pepř, vanilka, skořice, máta, zázvor, chilli, muškátový květ i oříšek... Všechna tato dochucovadla podporují prokrvení a ovlivňují vegetativní svalstvo, tedy napomáhají sexuální chuti i její kvalitě.

Naši pomocníci vás nezklamou. Uvidíte, jak se vám výsledek bude zamlouvat, až vás milenec pochválí, že mu vaříte opravdu s láskou. S manželem pak dohlédněte na to, aby se váš syn odmalinka naučil „neofrňovat" nad zeleninou.

Související témata:

Načítám