Hlavní obsah

Proměna Aleny (33): Po nehodě zůstala invalidní, den plný hýčkání si zasloužila!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy stačí vteřina k tomu, aby se vám život obrátil vzhůru nohama. Třiatřicetiletá Alena zůstala po nehodě na motorce plně invalidní – je částečně slepá i hluchá. Energie má ale doslova na rozdávání!

Článek

V době nehody bylo Aleně osmnáct let. Z faktu, že má problémy se sluchem i zrakem, se ale rozhodně nehroutí. Chodí do práce, protože přece „nebude sedět na zadku“, a ke všemu se stará o pět dětí. Poté, co vstoupila do druhého manželství, se její rodina rozrostla. „Vzala jsem si muže se třemi dcerami, které vlastní matka odložila,“ napsala nám čtenářka s tím, že doma je opravdu veselo.

Ani péči o sebe Alena nezanedbává, i když probíhá vesměs v domácím prostředí: „Kadeřnicí mi je moje bývalá sousedka a někdy i manžel, roli kosmetičky zastanu sama. Poslední dobou se do společnosti moc nedostávám, i tak ale toužím po tom, aby mi to slušelo. Už jen kvůli vlastnímu pocitu!“

Snad nám sousedka a manžel prominou, ale tentokrát jsme si vzali Alenu do péče my! Jste zvědavé, jak to čtenářce po proměně seklo? Podívejte se na video z celého dne!

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám