Hlavní obsah

Proměna Aleny: Před oslavou čtyřicátin vypadá lépe než kdy jindy!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtenářka Alena nepatří k ženám, které by se svým vzhledem experimentovaly. Stejný účes nosí léta, běžně se nelíčí a veškerý čas věnuje dětem. Před oslavou čtyřicátin se ale konečně odhodlala ke změně!

Článek

Proč píšeme konečně? Už z e-mailu, který nám maminka tří dětí poslala, bylo zřejmé, že proměnu (a s ní i den pro sebe) opravdu potřebuje.

„Většinu času věnuji své rodině a na sebe už mi ho moc nezbývá. Přibrala jsem, můj šatník je mizerný a po šesti letech na mateřské už jsem někdy na dně svých sil. Byla bych ráda, kdybyste mi poradili s výběrem oblečení a zároveň mě proměnili z utahané zanedbané maminky tří dětí na zachovalou čtyřicátnici,“ napsala nám čtenářka. Přiznáváme, že druhá část této věty rozhodla – takto by se neměla cítit žádná žena na světě!

S paní Alenou jsme si tak dali o dva týdny později sraz v kadeřnictví Gloss Hair Salon, kde se jí ujala zkušená kadeřnice Jana Fojtášková. Ta ihned zavrhla čtenářčiny úmysly o světlé barvě. Kontrastní melír musel pryč – blondýnka z maminky tří děti rozhodně nebude. Se zkracováním délky byla kadeřnice na žádost Aleny opatrná – odstřihla jen konce, které byly poškozené od předchozího zesvětlování.

Po vlasové proměně následovala lekce s vizážistkou Danielou Kremláčkovou. Ta čtenářce ukázala, že nalíčit se může i velmi decentně tak, aby jen podtrhla své rysy. Alena se totiž, až na výjimky, vůbec nelíčí. Novou zkušeností pro ni bylo i samotné oblékání. Stylistka Irena Vokrojová na focení přinesla módní, mladistvější kusy. Jste zvědavé, jak celá proměna dopadla?

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Načítám