Hlavní obsah

Proměna čtenářky Drahušky (50) vám vyrazí dech!

 

Reklama

Decentní zastřižení konečků tentokrát nečekejte! Pokud se v závěru dnešní proměny vrátíte na začátek videa a budete studovat, jestli je to opravdu jedna a táž osoba, nebudeme se divit.

Článek

Čtenářka Drahuška od nás dostala opožděný dárek k narozeninám. Přihlášku totiž odeslala těsně po oslavě padesátin, na které mimochodem celý nápad vznikl. Přestože po proměně už nějakou dobu toužila, bez malého popostrčení, které přišlo ze strany jejích přátel, by nám e-mail nejspíš neposlala. A to by byla velká škoda!

Kromě zmiňovaných kulatin Drahušku motivovaly i poměrně dramatické změny v pracovním životě. Jak sama přiznává, za vším chtěla udělat tlustou čáru. A vynechat nesmíme ani jejího o osm let mladšího manžela, pro kterého chce být samozřejmě stále ta nejkrásnější :-). Mimochodem, v závěru celé proměny jsme odchytili i jeho. Jste zvědavé na jeho reakci?

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám