Hlavní obsah

Proměna Jany (33): Vyřešili jsme její zničené vlasy i šatník!

 

Reklama

Kudrnaté vlasy mají tendenci být křehké a drsný přístup nezvládají. Třiatřicetiletá Jana o tom ví své – po nevydařeném odbarvování jí doslova upadaly konečky. Péče profi týmu tak čtenářce přišla vhod.

Článek

Že nejsou Janiny vlasy v nejlepší kondici, bylo zřejmé už na první pohled. A co teprve na dotek! Kadeřnice Kristýna Kalčíková měla hned jasno – poničené konce musí pryč! Stejný osud čekalo i ombré. Ztmavená horní část světlovlásce Janě příliš neseděla. Kadeřnice vzala v potaz aktuální stav vlasů a barvila je tou nejšetrnější metodou.

Líčení bylo tentokrát výraznější, Jana totiž pracuje jako manažerka designérské sklářské společnosti a její diář je plný nejrůznějších akcí s klienty. Sama se líčí jen velmi lehce, a proto od vizážistky Žanety Gi ráda odkoukala triky na dokonalé linky nebo precizně nalíčené rty. Janinu práci brala v potaz také stylistka Renata Nováková, která pro ni připravila sestavy do kanceláře i na společenské akce.

Jste zvědavé na výsledek proměny? Klikněte rovnou na hlavní fotku článku, video se spustí! Prošvihly jste předchozí proměny? Nenechte si ujít článek Čtenářka Kristýna v rukou profíků: Kompletně ji proměnili!

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám