Hlavní obsah

Pryč s chloupky! Přichází Philips Lumea

Foto: Philips.cz

Loučení s chloupky může probíhat rychle, bezbolestně a na dlouho!Foto: Philips.cz

Reklama

Zbaví vás chloupků na dlouhé měsíce, je rychlé a nebolí. Jak ale IPL ošetření provádět správně doma?

Článek

Profesionální kosmetické salony odstraňují chloupky pomocí IPL už více než 15 let a Philips před pár lety jako první na světě přenesl tohle ošetření i do domácího prostředí – po více než desetiletém vývoji ve spolupráci s předními dermatology. Přesto ale spousta žen neví, jak domácí IPL funguje a jak zajistit, aby loučení s chloupky proběhlo hladce a nadlouho.

Poslední holení

Ano, Philips Lumea si chcete pořídit právě proto, abyste už navždy mohla zahodit věčně nabroušenou žiletku nebo zlověstně rozpálený vosk. Ještě je ale budete muset vzít párkrát na milost. Před prvním použitím Lumea si oholte chloupky tak, jak jste byla doposud zvyklá, aby bylo ošetření co nejúčinnější a nejjemnější. Nebojte se, holení nebo voskování budete muset absolvovat jen před asi prvními čtyřmi ošetřeními. Pak už to nebude potřeba.

Foto: Philips.cz

Profesionální salony odstraňují chloupky pomocí IPL už více než 15 let. A vy to nyní zvládnete i doma!Foto: Philips.cz

4 nástavce, 4 typy ošetření

Nohy nebo citlivé oblasti kolem bikin, v podpaží nebo třeba nad horním rtem. Všechny jsou vaše, ale liší se jako Čechovovy sestry – třeba typem pokožky nebo barvou, hustotou a tloušťkou chloupků. Lumea sama pozná, že jste právě sáhla například po nástavci na obličej, který má malý plochý tvar a přídavný filtr, a ošetření tomu přizpůsobí. Inteligentní senzor SmartSkin vám zase podle aktuálního zabarvení pokožky doporučí intenzitu ošetření. Pokud ale předem víte, že vaše pokožka citlivě reaguje například na novou kosmetiku, můžete si napoprvé intenzitu klidně snížit a zvyšovat ji postupně.

Foto: Philips.cz

Lumea nabízí čtyři speciální nástavce, aby bylo ošetření jednotlivých partií co nejpohodlnějšíFoto: Philips.cz

Uspávání folikulů

Před samotným ošetřením přístroj Lumea zapněte, přiložte ho k pokožce a pomalu s ním přejíždějte po celé oblasti, kde chcete chloupky odstranit. Melanin v chloupku absorbuje světelné pulzy, které Lumea vysílá. Tyto pulzy pak v chloupku vytvářejí teplo, které se přenáší do folikulů. Folikul se teplem uspí, chloupek přirozeně vypadne a jeho další růst se značně zpomalí. Protože je světlo nejlépe absorbované chloupkem ve fázi růstu, budete muset na začátku ošetření několikrát zopakovat. Po přibližně čtyřech ošetřeních v intervalu dvou týdnů už pulsní světlo zasáhne naprostou většinu rostoucích chloupků a… chloupky zmizí. Až na 6 měsíců!

Foto: Philips.cz

Lumea vysílá světelné pulzy, které absorbují melanin v chloupku. Tyto pulzy vytvářejí teplo, které uspí folikul chloupku Foto: Philips.cz

Sněhurky vítězí

Philips Lumea funguje nejlépe u žen, které se pyšní kombinací světlé pokožky a tmavých chloupků. Chloupky v odstínu blond, šedé nebo zrzavé totiž kvůli nedostatku melaninu (případně z důvodu jiného typu melaninu u rusovlásek) na světelné pulzy nereagují. Naopak pokud je velmi tmavá pokožka, světlo by mohla absorbovat ona místo chloupku. Pleť Středoevropanek je ale ve většině případů pro IPL ošetření ideální. Při nákupu Lumea od 15. října do 31. prosince 2018 navíc nic neriskujete, protože ji můžete otestovat s 90denní garancí vrácení peněz.

Více zjistíte na www.philips.cz/lumea nebo zde.

Foto: Philips.cz

Až 6 měsíců bez chloupků? To je sen!Foto: Philips.cz

Reklama

Načítám