Hlavní obsah

S kabátkem, bundou i kožíškem aneb 4 stylové outfity na zimu pro každou ženu

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Reklama

Hrajete si i v zimě rády s módou a líbí se vám naše inspirativní články? V tom případě se podívejte na naše dnešní 4 outfity, které jsme vyladili do posledního detailu. Vyberou si milovnice elegantních chladných barev i hravých sytých odstínů.

Článek

Také se vždy poohlédnete na ulici za stylově oblečenou ženou, která zaujme na první pohled svým originálním outfitem? Příště to můžete být i vy. Stačí sledovat módní trendy a vybrat si ten pravý pro vás. A nemusíte být hned stylistky, obléknout se zajímavě a žensky není zas taková věda. Možná vám pomohou naše kreativní variace, se kterými jsme si vyhráli v následujících „skládačkách“. Co na ně říkáte?

Hlavně pohodlně

Rozbijte nudnou šeď v ulicích a zabodujte letos barevným kabátem. Oblečte pod něj teplý svetr s rolákem, který můžete zvolit v kontrastní barvě a skinny džíny s postranními lampasy. A obujte pohodlné originální polobotky s pestrou flatformou.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Mango, 1999 Kč; 2. kabelka Furla (prodává Eobuv), 9290 Kč; 3. svetr Lindex, 1599 Kč; 4. džíny Mango, 1299 Kč; 5. čepice Reserved, 129 Kč; 6. obuv Zara, 1299 KčFoto: Archiv firem

V zimních barvách

Hlavní roli v tomto outfitu hraje stříbrná bunda v motorkářském stylu lemovaná hřejivým beránkem. Tyto bundy jsou letos velkým hitem a nosí se ve všech barvách včetně metalických odlesků. Stříbrný kousek jsme doladili v podobných chladných tónech, kde hraje prim bílá, modrá i šedá.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. mikina Tommy Hilfiger (prodává Van Graaf), 3799 Kč; 2. nízké kozačky Solo Femme (prodává Answear), 1999 Kč; 3. košile H&M, 399 Kč; 4. džíny Lindex, 1399 Kč; 5. bunda Mango, 2499 Kč; 6. kabelka Baťa, 999 KčFoto: Archiv firem

Šaty v barvě roku

O tom, že barvou roku je fialová, už jste se na našich stránkách nejspíše dočetly. Proto si ji letos nenechte určitě v módních kolekcích ujít a začít můžete třeba krásnými šaty s výrazným vzorem. K nim už toho příliš nepotřebujete. Stačí elegantní černé kozačky do špičky, teplá prošívaná bunda a doplňky v oranžové barvě, která se na šatech také objevuje.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Mango, 299 Kč; 2. kozačky Humanic, 1299 Kč; 3. šaty H&M, 1299 Kč; 4. bunda Zara, 1999 Kč; 5. kabelka Mango, 899 KčFoto: Archiv firem

Pro milovnice kožichů

Toužíte po hřejivém kožíšku, ale ještě jste si na žádný netroufly? Poradíme vám. Jděte rovnou do barevné varianty. Budete v ní vypadat mladší a také více trendy. Nás zaujal model v tyrkysovém odstínu, který jsme doplnili kombinovanými džínami, svetrem s oblíbenou výšivkou a výraznými kotníčkovými kozačkami. Další skvělé tipy na barevné kožichy najdete také v článku zde.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabelka H&M, 399 Kč; 2. čepice Stradivarius, 179 Kč; 3. svetr Review (prodává Van Graaf), 1499 Kč; 4. džíny Reserved, 1799 Kč; 5. kožich Bershka, 1199 Kč; 6. nízké kozačky Zara, 1999 KčFoto: Archiv firem

Který z outfitů byste si vybraly vy?

Reklama

Načítám