Hlavní obsah
0,0
(0)
Aktualizováno
Neuvedeno
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 kg vepřové plece
  • 1 kg vepřového boku
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky chilli
  • 40 g soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1/2 lžičky uzené papriky
  • 3 m vepřového střívka
Článek

01.

Vepřové střívko důkladně propláchněte. Maso nakrájejte na kousky a spolu s česnekem namelte. Do mleté směsi přidejte sůl, pepř, papriku, chilli a velmi důkladně promíchejte.

02.

Připravenou směsí naplňte vepřové střívko. Celého „klobásového hada“ narovnejte na stole a jemně srovnejte místa, kde se vytvořily vybouleniny.

03.

Odměřte si jednotlivé klobásky a v daném místě střívko zlehka zatočte. Klobásy můžete ihned opéct na pánvi a podávat s pečivem.

Související témata:

Načítám