Hlavní obsah

Redaktorka hubne: 25 kilo musí dolů 12

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Je možné nosit něco tak velkého?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

12. díl - Hubnutí s dietboxy evidentně funguje. Alespoň já jsem toho živým důkazem. Mám dole první čtyři kila! A věřím, že další brzo ještě ubudou. Ale co si o tom mém hubnutí myslí odborníci? Zeptala jsem se na to odborné konzultantky v oboru Moniky Švejdové.

Článek

Monika Poledníková po porodu přibrala 31 kilo a z toho jí 25 zůstalo ještě do doby, než oslovila odborníky v Dietboxech. Při první konzultaci u Kateřiny Maresové došlo v podstatě na lámání chleba - zkrátka nastal čas dostat tělo a mysl do formy.

Nepravidelná strava = cesta do pekel

Moničin jídelníček nebyl odlišný od toho, jak se většina z nás běžně stravuje. Jedla v nepravidelných intervalech, v podstatě když zbyl mezi dítětem, prací a manželem čas. A ten, jak víme, bývá většinou večer. S dietboxy, protože jsou připravovány na každý den v pěti dávkách a k tomu doporučen pitný režim a pohyb, odpadá v podstatě největší práce i stres, zmizely otázky typu - co budu jíst anebo co budu vařit. V Dietboxech tomu říkají 3 v 1. Zjednodušeně - pravidelně jíst - vypít 2 litry tekutiny denně - cvičit. Do pohybu naše odborné konzultantky klientky nenutí, ale poradí a popřípadě doporučí trenéra.

Občas zhřeší

Monika se už měsíc stravuje s dietboxy. Výjimečně se stane, že sáhne po nevhodné potravině i v dietním dni, ale i přes tyto menší prohřešky se Monice podařilo shodit nádherná čtyři kila. Vlastně nejprve to byla dvě kila dolů, pak jí váha stoupla o 30 deka, a to v důsledku hormonálních změn, kdy se v těle drží voda. Po menstruačním cyklu 30 deka zmizelo doslova jako „pára nad hrncem" a paní Monika plynule a bez hladu, hubla dál - na nynějších 88 kilogramů.

Foto: archiv autorky

Monika a její "miláčkové" dietboxyFoto: archiv autorky

Menzes blokuje hubnutí

Když bychom si prošli její dosavadní průběh hubnutí, s přihlédnutím k hormonální léčbě, občasnému zaškobrtnutí v dodržování pravidel diety, k menstruačnímu cyklu a nyní i k léčbě antibiotiky, nutno říct, že výsledky Moniky jsou úžasné! Ke stravě s dietboxy ještě jedna zajímavost - muži hubnou rychleji. Je to vůči ženám sice nespravedlivé, ale zatímco dáma shodí za měsíc 4-5 kilogramů, muž jde s váhou dolů až o 7 kilogramů.

Co bude dál

Moniku teď čeká kontrola u výživového odborníka, Ing. Petra Havlíčka. Uvidíme, s čím Monika přijde, je totiž dost možné, že pan Havlíček bude ještě více mluvit Kateřině Maresové do skladby jídelníčku. Na to si ale musíme počkat. Monice držíme palce!

Reklama

Související témata:

Načítám