Hlavní obsah

Redaktorka hubne: 25 kilo musí dolů 23

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Drazí a milí - 6 kilo je dole!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Závěrečný díl - Začínají Vánoce a končí mé hubnutí s Dietboxy. Je tedy čas bilancovat. A taky čas si naposledy takhle veřejně stoupnout na váhu. Co mi asi ukáže? Stálo to všechno vůbec za to?

Článek

Jídla od Dietboxů jsou super

Kolikrát za život se vám stane, že vám někdo navaří jídlo na celý týden a vy pak už vlastně nemáte žádnou práci? Jen si ty dobroty ohříváte a jíte. Moc příjemná záležitost. A docela i chutná. Musím říct, že naprostá většina jídel, která jsem za tu dobu hubnutí jedla, byla dobrá. A nejen, že mi pomohla shazovat nadbytečná kila, ale vzala jsem si z nich také hodně inspirace.

Rizoto s mletým hovězím masem a rajčatovou omáčkou, masové kuličky se smetanovými špagetami nebo ryba na másle s fazolkovou omáčkou. A to je jen malý výčet toho, co mi opravdu chutnalo a inspirovalo mě. Na druhé straně jsou pak polentové knedlíky, tuňák se sýrem nebo jídla s houbami. Tomu nikdy na chuť nepřijdu a příště bych jim to raději nahlásila už mezi dveřmi než si to znovu přinést domů.

Váha si mě neváží

Do diety jsem nastupovala s rovnými 92 kilogramy, tedy přesněji řečeno s 25 kily nadváhy, které mi zůstaly po narození dnes už desetiměsíční dcery Aničky. „Do devíti měsíců to všechno shodíš," říkali mi kamarádi i lékaři. Ovšem chyba lávky. Váha se zastavila a dolů se nepohnula ani o kousek. Možná to měly na svědomí hormony, které mám extrémně rozhozené (a léčím se na endokrinologii), možná nedostatek vůle, ale stejně si myslím, že největší vinu na mém nehubnutí měly čokolády. Respektive Aniččiny půlroční koliky, kdy prokřičela celé dny a noci a já žila jen z čokolády a čokoládových oplatek. Hrůza.

Foto: archiv autorky

A jsou tu Vánoce!Foto: archiv autorky

Jedeme dál!

Hned po ránu, těsně před publikováním tohoto článku, stoupám s napětím na váhu, abych vám mohla napsat aktuální číslo, které na mě „vyplivne". Drazí a milí - na digitálu je přesně 86 kg! Což v překladu znamená, že jsem za dva měsíce dala dolů 6 kilo! Zdá se vám to moc nebo málo? Každopádně mé hubnutí nekončí. Dál vás budu zásobovat informacemi o tom, jak pokračuje můj úbytek. Ale tentokrát už bez „kouzelných krabiček". Jdu do toho sama a naplno! Abych se vešla do oblečení, které jsem nosila před těhotenstvím, potřebuji dát dolů ještě minimálně 16 kilo (ideálně ale 19 kg!). Cítím se moc dobře a mám sílu pokračovat, takže hurá do toho!

Reklama

Související témata:

Načítám