Hlavní obsah

Redaktorka hubne: 25 kilo musí dolů! 5

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

A co si dáte vy?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

5. díl - Ani nevíte, jak mě těší, že jste v tom se mnou! O vaší úžasné podpoře svědčí diskuze v Deníčku. Ale máte také spoustu otázek. Nedá mi to a na ty nejčastější prostě musím odpovědět.

Článek

Dotaz: Ahoj Mončo, se zájmem jsem si přečetla tvůj deníček. Napiš, prosím, co ti poradili v Dietboxu, a jestli máš podporu rodiny, že i jim změníš jídelníček. Já mám po porodu 20 kg navíc a můj největší problém je, že když vařím doma, tak neodolám. Mám sice moc hodného manžela, který mi říká „prosímtě, pojď si dát s námi, vždyť ti to sluší," a já pak jdu a pak mám výčitky, že jsem skončila dřív, než jsem začala. Takže se těším, co napíšeš a budu ti moc fandit. A já asi přestanu doma vařit a přidám se.

Odpověď: Ahoj, tak musím říct, že tohle znám velmi dobře. Manžel říká, že se mu líbím i takhle, ale co si budeme povídat, přece jen ti naši muži poznali kdysi někoho úplně jiného - štíhlého. Než jsem začala s dietou, vyvářela jsem obědy i večeře a kromě ochutnávání jsem si samozřejmě pak naložila ještě na talíř. Katastrofa pro postavu. Teď vařím jen obědy a snažím se neochutnávat. Všechny ingredience tam dám „od oka" a manžel si pak jídlo dokoření. Podporu mám velkou, i když nedávno mi mával čokoládou před nosem a ptal se, jestli nechci. Na ten ošklivý pohled asi dlouho nezapomene. Jinak v Dietboxech mi poradili především - jíst do hodiny po probuzení. Pak po 2,5-3 hodinách. Maximálně. V balíčku mám od nich 5 denních jídel, pokud mi nestačí, můžu si ještě večer přidat zeleninu. Pokud se přidáš, budu ráda, když mi napíšeš, jak v hubnutí pokračuješ a jak se ti daří.

Foto: archiv autorky

Na všechno se dá zvyknout. I na zdravou stravu!Foto: archiv autorky

Dotaz:Ahoj, držím palce, já tuhle dietu vydržela dva týdny, ale měla jsem šílené chutě, a tak mi předepsali lindaxu 15 a musím říct, že u ní se hubne lépe, protože se mi zabrzdil pocit hladu, a tak dietu dodržuji v pohodě a kila jdou dolů. Samozřejmě denně jezdím hodinu na rotopedu nabalená v oblečení a obden posilko. Tak jsem zvědavá, jak se budeš držet, ale budeš mít velkou podporu, tak to půjde dobře.

Odpověď:Zdravím. Já jsem rozhodnutá vydržet! Hlad byl nejhorší první týden, teď už se cítím dobře. Vlastně výborně. Konečně jsem nucená do sebe dostat víc tekutin, takže se mi začíná pěkně čistit tělo. A to je znát nejen na tom, jak se cítím, ale hlavně je to vidět i na pleti. Co se týče cvičení, byla mi dána rada, abych si problémové partie obalila do potravinové fólie. Tělo se pak prý lépe tvaruje. Tak hodně úspěchů! A doporučuji všem - alespoň dva litry tekutin denně. Dá se to zvládnout a tělo to ocení!

Dotaz: Milá Moniko, držím palce, mám ten samý problém. Podařilo se mi zhubnout začátkem roku za 2 měsíce 15 kilo, ze 110 na nynějších 95, ale bylo to tím, že jsem se zamilovala a nepotřebovala jsem ani jíst. I když to odnesla kvalita vlasů a nehtů, byl to krásný pocit. Nenabrala jsem zatím nic zpět, teď ale opět „žeru" a necítím se dobře. Zkusím to znovu s Tebou, protože sama už to znovu nedokážu. P. S.: ten dotyčný se na mě stejně vykašlal, ale za ta kila dole vděčím vlastně jemu.

Odpověď:Moje řeč, zamilovanost je nejlepší dieta. Je jasné, že ne vždycky to takhle jde. Navíc - to první velké okouzlení nemůže vydržet dlouho (protože láska je vlastně jen chemická rovnice vědecky vyjádřená jako C8H11N a časem pomíjí). Pak už to chce jen odhodlání a hlavně - musíte chtít. Pak to půjde skoro samo!

Reklama

Související témata:

Načítám