Hlavní obsah

Redaktorka hubne: Ještě 20 kilo musí pryč 4

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Co myslíte, dokážu to?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

4. díl - Tak a budeme přejmenovávat. A co vlastně, ptáte se? No přece název těchto hubnoucích článků. Podařilo se mi totiž váhu zase o kousek stáhnout, takže do mé ideální a vysněné váhy mi zbývá už jen patnáct kilogramů!!!

Článek

„Na nějaké mražené balíčky se vykašli, jedeš na Moravu, tak si to taky pořádně se vším všudy užiješ," říkala mi minulý týden do telefonu přísně moje máma (která je mimochodem tak hubená, že ji lze celkem snadno přehlédnout). Takže turbodietu jsem odložila. Tedy přesněji řečeno, právě dnes začínám baštit turbo balíčky... Jaké jsou a co se mnou udělaly vám napíšu v příštím díle. Ale vraťme se ještě k mému moravskému cestování.

Hurá na výlet!

V pátek jsem sbalila věci sobě a Aničce a vyrazily jsme za babičkou, dědečkem, prababičkami, pradědečkem, tetami a strýci na Moravu. Manžela vynechávám záměrně, protože ten vyrazil na víkend na „pánskou jízdu" za kamarádem na hory. Naopak naše „dámská jízda", tedy já a dcerka, končila až v pondělí večer. A po tom, co jsem za ty dny snědla a vypila, se divím, že vůbec hubnu. Faktem ale je, že moji rodiče se snaží žít poměrně zdravě. Takže vaří zdravá, hodně zeleninová jídla a večer místo slaných tyčinek a chipsů leží na stole nádherně nazdobená nakrájená zelenina (to obdivuji, protože na tohle jsem pořádně líná) a zdravé nekalorické chlebíčky.Žádná majonéza, žádné kalorické bomby.

Ovšem k tomu všemu se vždy popíjí něco dobrého. Ona sice jedna stará fáma říká, že víno spaluje tuky. Ale myslíte, že se tomu dá věřit? Možná bych měla jít na měření k panu Havlíčkovi, teď by byl totiž ten nejlepší čas si to ověřit! Faktem ale je, že jsem se snažila alespoň během těch čtyř dnů dodržovat nutné tříhodinové intervaly mezi jídly. Podle mé dietní poradkyně je přesně tohle ono tajemství hubnutí. Nesmíte se ale pochopitelně každé tři hodiny nacpat až k prasknutí. Stačí vždy jen kousek něčeho. Malé porce, ale pravidelně. A jak vidno, tak to asi opravdu funguje.

Přibližuji se manželovi

Ač je to sice hrozné přiznat, tak tím, že jsem zhubla další kilogram, se váhově opět přibližuji svému muži. Nebo ještě lépe řečeno, přibližujeme se sobě navzájem. Když jsme se potkali, a vlastně ještě před početím Aničky, jsem já vážila 68 kg a můj muž jen o dvě kila víc. Já mám dnes (tedy včera ráno a úplně přesně) 83 kilo, manžel si už rok „drží" svých 78 kg. Někdy je až zvláštní, co to těhotenství s tatínkem udělá...

P. S. Od pátku už budete moci sledovat nejen moje hubnutí. Ale také hubnutí výherkyně naší velké soutěže s Dietboxy - Lucie Kýnové. A pokud budete mít jakýkoliv dotaz, pište mi na moni.polednice@seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám