Hlavní obsah

Redaktorka hubne: Zbývá už jen 15 kilo! 8

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Každé ráno si dávám rozcvičkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

8. díl - „Tak co, kdy to bude? Tipuji na srpen," ptal se mě o víkendu s úsměvem prodejce kočárků na brněnském veletrhu. Aha, takže všechno špatně. Sice cvičím, ale na posilování břicha zřejmě jaksi zapomínám. Možná bych se nad tím měla zamyslet...

Článek

A zatímco manžel se po této otázce téměř skácel smíchy k zemi, já jsem zatuhla. Velmi pomalu jsem pak pánovi vysvětlila, že těhotná opravdu nejsem, ale že bojuji s nadbytečnými kilogramy, které mi po miminku zůstaly. „Tak to znám," řekl mi pohotově (i když kdo ví, jestli se jen nesnažil „zachránit" situaci). „Manželka rodila před 4,5 roky. V těhotenství přibrala přes třicet kilo. Sice jí to jde dolů, ale pomalu. Někdy zhubne za měsíc kilo, někdy nic, ale jindy třeba rovnou dvě. Říká, že jí nejvíc pomáhá stres a potřebovala by ho víc. Ale víte co, já to neřeším, mám ji přece rád a jsem šťastnej," rozpovídal se. A situaci zřejmě zachránil, protože kočárek jsme od něj nakonec skutečně koupili (náš starý a vyježděný se už díky vesnickému terénu rozpadá, takže jsme potřebovali nový - terénní, pořádně odpružený a neskutečným množstvím dalších výmyslů, bez kterých bychom s Aničkou asi nemohli žít...).

Chlapi to neřeší

Odcházeli jsme z výstaviště téměř mlčky. Manžel se sice stále chichotal a neustále opakoval: „Tak to je gól". Zatímco já jsem začala přemýšlet, že by bylo fajn zase se sebou začít něco pořádně dělat. Nejen, že mám kila navíc, ale ještě pořád s tím vytahaným břichem vypadám jako těhule. Po krátké odmlce jsme s manželem začali situaci opět probírat (tedy - já začala). A můj muž mě jen objal a řekl mi: „Já nechápu, proč vy ženské, se neustále trápíte hubnutím a tím, že nemáte ideální postavu. Navíc se tím trápíte jen samy, protože nám chlapům je to úplně šumák. Neříkám, že když jsme se seznámili (měla jsem 68 kg), ses mi nelíbila. Ale líbíš se mi i taková, jaká jsi teď." Objal mě a téměř dojal. Jenže hned poté nezapomněl dodat, že samozřejmě bude super, když budu mít zpět ta kila, co jsem měla, protože to přece jen bylo lepší...

Foto: archiv autorky

Tak co, vypadám jako těhule?Foto: archiv autorky

Břicho na prvním místě

A aby to lepší skutečně bylo, začala jsem hned v pondělí ráno. Po vstávání jsem si dala patnáctiminutovku cvičení - pět minut rozehřátí, deset minut posilování břicha. A nakonec krátké protažení, to je vždycky fajn. K snídani jsem měla ovesnou kaši s brusinkami a borůvkami. Poobědvala jsem kuřecí maso s mrkví a bramborami. Odpoledne jsem snědla jedno jablko (necelé - Anička ujídala) a banán. A večer jsem si, při vysílání v rádiu, dala velký zeleninový salát s jogurtovou zálivkou a krutonky. Ranní cvičení hodlám zachovat, aby se mi bříško alespoň trošku „zatáhlo". Snad se to povede. Navíc venku už snad brzy začne jaro. A na to se už těší šusťáková souprava ve skříni, protože spolu budeme chodit běhat.

Veselá tečka

A propos - slyšeli jste o tom, že při sexu se báječně hubne? Průměrný muž totiž myslí na sex jednou za 52 vteřin. Průměrná žena myslí na sex jednou za 15 minut. Mezitím pak myslíme na nakupování, hubnutí a své tělo. Z toho prý jasně plyne (podle mého manžela), proč ženy nemohou zhubnout. Místo toho, abychom „TO" dělaly a tím se zbavily nadbytečných kil, o postavě modelky jen sníme... Tak hlavně, že to někdo konečně rozluštil!

Reklama

Související témata:

Načítám