Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Máte chuť na něco malého a zdravého? Pomazánka z ředkviček a tvarohu uspokojí vaše chutě a je plná vitamínů a bylinek.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1/2 ks červené cibule
  • 50 g másla
    7
  • 250 g měkkého tvarohu
    7
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka pepře
  • 2 svazky ředkviček
  • 1 lžíce čerstvých bylinek
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

V misce vyšlehejte máslo s tvarohem. Cibuli nakrájejte nadrobno a spařte ji vroucí vodou. Ředkvičky očistěte a nastrouhejte najemno. 

02.

Zeleninu přidejte k máslovo-tvarohové směsi spolu s nasekanými bylinkami (bazalkou, oreganem a tymiánem), osolte, opepřete a zlehka promíchejte.

Načítám