Hlavní obsah

Revoluční léky: Odpor ke všemu sladkému po jedné tabletě? Ano!

Foto: Profimedia

Revoluční přípravky vás zbaví starostí s přebytečnými kily, stresem i nízkým sebevědomímFoto: Profimedia

Reklama

Nevadí, jestli máte nervy, stresujete se, nemůžete najít lásku, nebo vás trápí pár kilo navíc. Na pultech lékáren se objevily novinky, které všechny tyto potíže řeší!

Článek

Dobře informované zdroje už pár let naznačují, že se chystá převrat ve farmacii. Že se v laboratořích pracuje na lécích, které pomohou v oblasti emocí, pocitů, vnímání sebe sama i okolí… „Je to přelom, podobná revoluce, jako když na trh přišla antikoncepce,“ říká docent PhDr. Tomislav Netečný. Teď je to tu, nové preparáty jdou na trh. Samozřejmě jsme chtěli být mezi prvními, kdo vám je představí. A uděláme nejen to, vyzpovídali jsme i ty, kteří léky testovali.

Princin

Dostal název trochu díky nadsázce, kterou našli výzkumníci právě v jednom z hodnocení testujícího, Břetislava Trubky. „Cítil jsem se jako princ, o kterém sní všechny ženy,“ uvedl. Původní název byl Rambox, ovšem nevystihoval jeho účinky – preparát zvyšuje sebevědomí muže, posiluje produkci testosteronu, ale i potřebu poslouchat, co říká žena, povídat si a dělat romantická gesta. Obsažené feromony nejnovější generace způsobují, že se muž stává neodolatelným pro všechny ženy, které se ocitnou v dosahu tří metrů.

Preparát lze užívat nárazově, například před první schůzkou. Lze ho ale brát i v menších, ovšem pravidelných dávkách – ty jsou vhodné pro syny dominantních matek a muže, kteří nemají partnerku ani poté, co si otevřeli profil na nejméně třech seznamkách a snaží se udat po dobu víc než deseti let.

Foto: Profimedia

Není vhodnějšího dárku pro ženu, než AntistresinFoto: Profimedia

Antistresin

Preparát je určen pro velmi široké spektrum lidí. Od vrcholových manažerů, po matky na mateřské. Klasicky mírní stres před přijímacím pohovorem, v čekárně u zubaře i před návštěvou tchyně. Hodí se ale i pro ty, kteří to přehánějí s pracovním nasazením – spolknout byste ho měli ihned poté, co vás napadne, že i neděle je prima den, kdy jít do práce, že se přistihnete u nutkavého pocitu začít psát pracovní e-maily po druhé hodině ráno, nebo diktovat dopis sekretářce přes dveře na WC.

Testující Jarmila Povolná ale upozornila na nutnost úzkostlivě dodržovat dávkování. „Stačila půlka navíc a vzpamatovala jsem se až ve chvíli, kdy jsem v baru psala svoje telefonní číslo rtěnkou na hrudník striptéra. Před tím jsem si pamatovala jen to, že stojím na chodbě školy před třídní schůzkou a volá manžel, že nestihne vzít syna ze školky a že jeho maminka dorazí na návštěvu už ráno,“ říká Jarmila.

Foto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Hubnulon

Od toho si výrobci slibují hodně. Nejen, že stačí tři pilulky denně a přestanete mít chuť k jídlu, ale po týdnu pravidelného užívání ještě naskakuje nutkavá potřeba koupit si permanentku do posilovny nebo bicykl. Hubnulon ale působí velmi cíleně – budete mít kopřivku z pohledu na větrníky, čokoládu nebo chipsy. Lehkou nevolnost dokáže vzbudit i nápis cukrárna. Naopak budete přitahováni ke stánkům se zeleninou a chladicímu boxu s bílým jogurtem.

I tady je ale zapotřebí zmínit se o vedlejších účincích, na které upozornila testující, Běta Bumbrlíčková. „Zhubla jsem za měsíc patnáct kilogramů, ale zaplatila jsem za to daň v podobě stěhování. Moje averze ke sladkému byla taková, že jsem musela opustit byt jen proto, že byl v ulici U Cukrovaru,“ vysvětluje.

Foto: Profimedia

Třikrát denně spolknete pilulku a přebytečná kila jsou fučFoto: Profimedia

Ohluchexin

Tento přípravek vznikl na osobní žádost jednoho z výzkumníků, doktora Gustava Pilného. „Jsem otcem čtyř dětí. Dcerám je osmnáct a šestnáct, dvojčatům patnáct. Když si k tomu připočtete ještě manželku, tchyni a fakt, že žijeme v panelovém domě, kde je všechno slyšet, toužil jsem po přípravku, který by ovlivnil vnímání hluku. Něco jako špunty do uší v tabletě,“ říká.

Testující Hynek Zhrzený popisuje své zkušenosti. „Zvuky slyšíte tak nějak z dálky, neruší. Od chvíle, kdy jsem začal Ohluchexin užívat a rozdal jsem pár balení i sousedům, zlepšila se velmi atmosféra v rodině i v nejbližším okolí. Už nevadí, že si mladí udělali v garáži zkušebnu punkové kapely, ani že soused Ptáček denně intenzivně trénuje rychlořezbu motorovou pilou na mistrovství světa dřevorubců,“ pochvaluje si.

Jaký přípravek byste ocenili nejvíc? Napište nám!

APRÍL!

Reklama

Načítám