Hlavní obsah

Revoluční omlazení bez skalpelu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ano, je to možné. V dnešní době vyspělých technologií a špičkových přístrojů lze zastavit proces stárnutí neinvazivními metodami bez nutnosti chirurgického zákroku a dlouhodobé rekonvalescence.

Článek

Každý z nás se alespoň někdy pozastaví nebo zamyslí nad tím, jak vypadá. Někdo častěji, jiný zase méně. Tento moment většinou nastane v případě, když se vidíme na aktuální fotografii, videu či v zrcadle. Dokud sami sebe nemáme přímo na očích, není důvod analyzovat. Pokud však tato situace nastane, hodně z nás přemýšlí nad tím, jak zastavit čas nebo zmírnit jeho viditelné důsledky.

Od rezolutního rozhodnutí udělat něco zásadního pro náš vzhled, nás většinou odradí obavy z operačního výkonu, bolestivosti, dlouhodobé rekonvalescence, vytvoření jizev či omezení společenského uplatnění po nějakou dobu. Většina lidí také nemá přehled o tom, jaké možnosti v oblasti estetické medicíny v současnosti existují.

Vyzkoušejte novinky v oblasti estetické medicíny

Dovolujeme si proto představit nejlepší ambulantní liftingový zákrok dnešní doby, který si svoji oblibu získal díky kvalitě výkonu, vysoké účinnosti a dlouhodobému efektu. Nezanedbatelnými výhodami je bezesporu také jeho časová nenáročnost, pohodlný a bezbolestný průběh aplikace.

Exkluzivní ošetření Ultherapy SMAS

Jedná se o intenzivní ošetření frakcionovaným mikro-fokusovaným ultrazvukem, při kterém se aplikuje energie do hlubokých struktur tkáně s využitím přirozené regenerativní schopnosti kůže. Americká technologie Ulthera dokáže neinvazivně bez jakéhokoli poškození či ovlivnění povrchových kožních struktur přesně zacílit do hloubky tkáně, kde následně dochází k proliferační fázi – s novotvorbou kolagenu a dále remodelační fázi spojenou s liftingovým efektem. Proto je výsledek tohoto ošetření srovnatelný s chirurgickým zásahem.

Při zákroku se používá přístroj s patentovaně chráněným zdrojem ultrazvukové energie. Tento přístroj řídí počítač, který vyhodnotí stav pleti a podle toho naplánuje intenzitu a rozsah zákroku.

Po ošetření metodou Ultherapy SMAS dochází ke zpevnění a vypnutí pleti

Po ošetření metodou Ultherapy SMAS dochází ke zpevnění a vypnutí pleti, zlepšení textury celé tváře, redukci vrásek a povadlé pokožky. Toto ošetření je možno aplikovat na oblast celého obličeje včetně podbradku a dekoltu nebo jen očního okolí. Je vhodné pro všechny typy pleti a pro všechny věkové kategorie již od 21 let.

Užijte si krásný pocit z omlazení bez skalpelu

Na našich klinikách poskytujeme špičkovou péči v moderním prostředí, klademe důraz na individuální a profesionální přístup, využíváme vysoce odborný personál s dlouholetou praxí.

Na druhé straně se snažíme vyhovět potřebám a možnostem všech vážných zájemců a poskytnout naše služby široké klientele. Proto nyní nabízíme toto ošetření se slevou. Využijte časově omezenou nabídku a užijte si krásný pocit z omlazení bez skalpelu.

Více informací na PlatanClinique.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám