Hlavní obsah

Říjen vs. láska a peníze: Co vás čeká? Máme speciální horoskop

Foto: thinkstock

Co věští tarotové karty vám? Zjistěte to!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podívejte se s námi, co vám na měsíc říjen vzkazují tarotové karty v podobě tarotoskopu. Využijte šancí, které máte dle svého znamení v osudu, a neztrácejte čas tím, čemu měsíc není nakloněn!

Článek

První polovina měsíce je vhodná k dokončení započatého, spoření, sázení semínek všeho druhu, druhá polovina přeje začátkům, úklidu na těle i na duši. A co dalšího vás potká? Zeptali jsme se tarotů na lásku, peníze i obecný pohled na měsíc říjen.

Beran (21. 3.–20. 4.) 5 holí – 6 pentaklů – Princezna pohárů

Překážky vám budou komplikovat život, nebojte se jich, měření sil pojměte hravě, jen tak je zvládnete. Čekají vás finanční nabídky, nová práce, změna, postup v zaměstnání. V lásce můžete zažít krásné dny, jen musíte dát najevo, co cítíte, jít s pocity ven, jinak zůstanete nepochopeni. Nezadaní mají možnost potkat toho pravého, důvěřujte si, mluvte.

Býk (21. 4.–21. 5.) Vládkyně – Princ pohárů – Dvojka pohárů

Síla a krása, kterou obdivujete u druhých, bude vyzařovat z vás. Vyřešíte konflikty s dětmi, vše může zbrzdit jen přehnaná péče z vaší strany. V zaměstnání vytvořte přátelskou atmosféru, měsíc přeje rozvoji všeho tvůrčího. Mnozí z vás zažijí vášnivý flirt, který má předpoklady přerůst v lásku. Zadaní, vnímejte partnera, čeká vás měsíc plný lásky.

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 7 pentaklů – 2 pentakly – Věž

Obrňte se trpělivostí a výdrží. Změny budou, slouží k nastolení rovnováhy ve vašem životě. Přijměte je s nadhledem a lehkostí. Budete-li se brát příliš vážně, moc dobrého vám to nepřinese. A to ani v práci, zde půjde o to, zda jsou vaše cíle reálné. Významné změny se budou týkat především lásky, jsou nutné, vydržte, neutíkejte před zodpovědností. Věž boří staré, aby mohlo vzniknout nové, lepší, šťastné.

Foto: thinkstock

Beranům tarotoskop radí projevovat své city, jen tak se jim bude v lásce dařitFoto: thinkstock

Rak (22. 6.–22. 7.) 7 pohárů – Eso mečů – 9 mečů

Měsíc vás vyzývá k upřímnosti. Zbavte se negativních představ, váhavosti, rozmrzelosti. Neutíkejte před realitou. Nastává vám období nových nápadů, seberealizace, správných rozhodnutí, dosažení cílů. Mnozí z vás významně zazáří v zaměstnání. V lásce budete mít tendenci shazovat sebe samé, stavět se do role mučedníků nebo mít potřebu se mstít. Odolejte, čeká na vás citové obohacení.

Lev (23. 7.–22. 8.) Mág – 10 mečů – 5 pentaklů

Vše, co máte, udržíte a rozvinete, vyvarujte se nedůvěry v sebe a podvádění. To, co vás tíží v zaměstnání, si vyříkejte. Obhájíte i změny, o kterých jste nemluvili jen proto, že jste nevěřili, že jsou možné. V lásce jste už zažili lepší dny, nicméně starosti, které mohou přijít, berte jako výzvu. Přiznejte si svoje skutečné potřeby, vyjasněte si s partnerem, co vás tíží, nebojte se požádat o pomoc.

Panna (23. 8.–22. 9.) Svět – 3 hole – 5 mečů

Dokončíte změny, nastane krásný pocit osvobození. Čekají vás finanční odměny či pocit pohody a klidu. Buďte nadále aktivní, nikoli tvrdošíjní, vyplatí se to. Zadaní mohou prožívat krásný měsíc, nepokazte si ho pochybami. Partnerovi vysvětlete, co pro vás dva děláte, neobviňujte se, nepropadejte pocitu, že nemáte vztah pod kontrolou. Hrozilo by, že opustíte partnera jen proto, aby to nebolelo, kdyby opustil on vás.

Foto: thinkstock

přátelskou atmosféru v zaměstnání budou umět vytvořit lidé narození v BýkuFoto: thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.) Eso pohárů – 7 pohárů – Poustevník

Období plné klidu a radosti. V práci se vám daří, s odměnou jste spokojeni. Rozmrzelí budou jen ti, kdo strávili víc času denním sněním nebo rozjeli moc projektů najednou. Zadané i nezadané čeká hodně romantických dnů, ale také chvíle samoty. Tušíte správně, že k navázání nového vztahu či rozvoji stávajícího si musíte posvítit na některá zákoutí své mysli a uzdravit je.

Štír (24. 10.–22. 11.) 4 holí – Spravedlnost – 4 mečů

Měsíc odměn, co kdo dal, to dostane. Vynaložené úsilí v práci se vyplatilo, radost bude dlouhodobá, finančně oceněná. Dbejte na vyváženost soukromí a práce. Upřednostňujte rozum před impulzivností, nepřehánějte to s přísností k sobě ani druhým. V lásce máte varování, potlačujete doutnající konflikty. Potřebujete prostor, nabijete se novou energií.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Princezna mečů – Princezna holí – 10 pentaklů

Pochmurné nálady, které vás sužovaly, budou pryč. Vyvarujte se manipulace, zbytečného strachu, a vítězství nad všemi překážkami je vaše. Pracovní záležitosti budou vyžadovat vaše plné nasazení, postupujte rychle, odpovědně a prakticky, mluvte jasně. Těšte se z každého příchozího a návštěv. Nezadaní mají možnost nové lásky, zadané čekají zamilované chvíle ve dvou.

Foto: thinkstock

Nová láska či uklidnění v současném vztahu, to čeká na StřelceFoto: thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Král pohárů – 2 hole – 9 mečů

Buďte ohleduplní k potřebám druhých, pamatujte na laskavé chování k nim. Postavení v práci bude pevné, čekají vás nové příležitosti, dobře placené možnosti, růst, seberealizace a spousta energie k tomu. V soukromí se nebojte ukázat slzy a vyřešte křivdy, které si v sobě nosíte. Jen tak se osvobodíte od vnitřního trápení, pochybností o sobě, což vám v lásce způsobuje strach ze selhání.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Princezna pentaklů – 10 pohárů - Ďábel

Vše, co budete dělat tento měsíc, bude perspektivní a přinese své ovoce. Nezaměřujte se jen na materiální svět, žijte v souladu se svým tělem, přírodou. Spokojenost v práci je opravdová, zasloužíte si ji. Nespokojenost by svědčila o netrpělivosti, rozmazlenosti. Nezadané čekají nové příležitosti. Brzděte sexuální apetit, svody odrazte humorem, nevěra by se vám nevyplatila.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Královna pohárů – Mírnost – Kolo štěstí

Bude z vás vyzařovat vnitřní i vnější krása, nádherná zralost a radost ze života, vnitřní klid. V práci vše poběží hladce, opatrnost není třeba, jen by vše brzdila. Nezadaní mohou potkat osudovou lásku. Seznamování půjde snadno, vybírejte, ale neotálejte. Kolo musí být v pohybu. Ve vztazích očekávejte šťastné obraty, všichni, kdo čekali na štěstí v lásce, mají svá přání za dveřmi.

Štěstí přeje připraveným, přejeme vám nádherný říjen!

Reklama

Načítám