Hlavní obsah

Valentýnská romantika v posteli: Jak si zpříjemnit předehru?

Foto: Profimedia

Pozdvihněte svoje mazlení na vyšší úroveň!Foto: Profimedia

Reklama

Odlišujete milování od rychlého pohlavního styku? Pak víte, že spojení romantiky, něhy a milostné důvěry povyšuje intimní dovádění na vyšší úroveň. Tak to se vám budou líbit tyhle jemné hračky…

Článek

Svatý Valentýn, tedy den označovaný za svátek všech zamilovaných, se opět blíží. Chcete partnera něčím potěšit, udělat mu radost, překvapit ho? Pak ke každoroční čokoládě se srdíčky přidejte i něco pikantnějšího. Rozhodně nebudete litovat!

Šimrátka, škádlítka, hladítka. Naprostý základ!

V žádném vztahu, který si potrpí na něhu a romantiku, nesmí chybět šimrátko. Různá chmýříčka jsou nedílnou součástí nabídky každého dobrého erotického obchodu – a málokterá věc se vybírá tak skvěle.

V případě, že toužíte po luxusu, nebojte se vsadit na Lelo a jejich Tantra Feather Theaser z prachového peří a v jemné růžové. Sice vás to bude stát asi tak stejně jako večeře ve dvou (doporučená cena se pohybuje okolo 800 korun), ale na druhé straně, kdy si trochu zařádit, když ne teď?

Foto: Archiv

Šimrání jemnými peříčky je oblíbená zábavaFoto: Archiv

Pokud máte omezený rozpočet nebo hodláte připravovat nějaký tajemný sexy balíček o vícero položkách, dá se šimrátko sehnat i levněji, což potvrzuje třeba Les Petits Bonbons z pštrosích per. (Cena zhruba 169 korun.) I jeho dotek je úžasně jemný a nezapomenutelný. Každé hlazení se tak promění doslova v něžnou událost.

Foto: Archiv

Šimrátka se prodávají v různých provedeníchFoto: Archiv

Stimulátor jako víno

Věcička, která se hodí vždycky a pro každého? Powerbullet Frisky Finger (299 korun). Co umí? Stačí nasadit ji na prst a prostě začít používat. Na jakémkoli místě. Pod jeho taktovkou slastně mručí klitoris, poševní vchod, anální oblast, bradavky, penis, nebo třeba i krk. Tři rychlosti, voděodolný, jemný i silný. Je všechno, co si jen můžete přát během romantické předehry i tolik uvolňující dohry. A další nápad pro oba? Multifunkční balíčky nezklamou!

Foto: Archiv

Toto mnohaúčelové mazlítko stačí nasadit na prstFoto: Archiv

Balíčky, sety, boxíky slasti

Chcete mít všechno pohromadě? Díky romantickým setům nejen pro všechny zamilované si přijdete na svoje. Například pět v jednom od ToyJoy (od 796 korun) v sobě ukrývá vibrační vajíčko s ručním ovládáním, vibrátor, lubrikant, masážní svíčku a pro dokreslení atmosféry i látkové lístky růží, kterými se dá posypat podlaha nebo samotná postel.

Jak jednotlivé produkty budete používat, záleží pochopitelně na vás, ovšem již při prvním pohledu je jasné, že než vyčerpáte všechny možnosti, bude jaro. A když k tomu přidáte ještě něco navíc, možná vám to nadšení vydrží nakonec až do léta.

Foto: Archiv

Když nevíte, čím začít, kupte si set, s nímž můžete vyzkoušet různé věciFoto: Archiv

Znásobení rozkoše? Odsávání!

Říkají vám něco vakuové pumpy? Že je znáte z reklam a víte o jejich využití pro muže? Máte pravdu, ovšem podobný princip oceníte i vy. Vaginální pumpa pro ženy (Seven Creations, 599 korun), tedy půlkulaté vajíčko s výstupky uvnitř, se přiloží na klitoris, vezme se pumpička a vysaje se vzduch, čímž dojde k prokrvení klína. Ten se stane maximálně citlivý. Již jen samotný proces „odsávání“ muže inspiruje a burcuje, natož objevování toho, co přijde po tom.

Jakákoli stimulace dolních partií je po použití pumpy znásobená, takže zajímavá. Pumpa se může používat v momentě, kdy si s partnerem kradete polibky. Nikoho neruší a je vítaným společníkem všech, kdo spojují romantickou lásku, něhu a pikantnost. Vidíte to spíš na něco vrnivého? Pak oceníte tohle…

Foto: Archiv

Vakuová pumpička se nemusí vůbec týkat jen mužů!Foto: Archiv

Pokud něžné vrnidlo, tak tohle!

Ovo K4 Rabbit je luxusní vibrátor (1099 korun) v úžasném designu, který je maximálně ergonomický, tichý a mazlivý.

Šest stupňů vibrací, pět vibračních programů, tři ovládací tlačítka. Dráždit se s ním můžete za každých okolností. Ale když ho půjčíte milenci, čímž do něj vložíte důvěru, fyzické i duševní spojení zase posunete o kousek dál. Nejde při milování nejen okolo dne svatého Valentýna i o tohle?

Foto: Archiv

Extrémně tichý a jemný vibrátor ocení i vaši partneřiFoto: Archiv

A jaké hračky máte vy? Nebo je snad vůbec nepoužíváte?

Reklama

Načítám