Hlavní obsah

Rozmazlujte se v létě přírodními oleji

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozmazlujte se a hýčkejte své tělo přírodními přípravky, které vaši pokožku pohladí a dokonale vyživí. Udělejte si domácí wellness! Představíme vám produkty, které si zamilujete.

Článek

Značka Sefiros se zaměřuje na kvalitní přírodní kosmetiku, která je vhodná pro všechny typy pokožky. Jedním z pokladů, které nabízí, je kokosový olej. Jeho mnohostranné využití udělá váš život krásnější po všech stránkách. Pochází až z dalekých Filipín a je produktem místního ekologického zemědělství, je lisovaný za studena. Stal se hitem prakticky okamžitě po uvedení na trh. Má blahodárné účinky na vlasy, pleť a lze jej také konzumovat. Vyzkoušejte tento 100% přírodní produkt, můžete jím namazat tělo, obličej i ruce, aplikovat jej jako masku na vlasy nebo přidat například do salátů. Jídlu dodá výbornou chuť.

Marulový olej je multifunkční kosmetický přípravek, jehož lehoučká textura připomíná místo oleje spíš pleťové sérum

Dalším cenným přírodním produktem od značky Sefiros je bambucké máslo. Je často považováno za klenot tradiční přírodní medicíny a patří mezi nejoblíbenější kosmetické produkty vůbec. Bambucké máslo Sefiros je lisované za studena, a díky tomu si zachovává velké množství potřebných látek. Pokožku krásně hydratuje, zklidňuje a vyživuje. Je skvělé také na vlasy, regeneruje a zaceluje roztřepené konečky. Oba tyto výrobky patří do řady Sefiros Beauty Oils.

Kosmetika z Mrtvého moře – léčí a hýčká

Kosmetika z Mrtvého moře je založena na unikátním spojení jeho soli a bahna. Vyniká regeneračními a antistresovými účinky, které jsou známy již tisíce let. Mrtvé moře se rozléhá na hranicích Jordánska a Izraele. Jde o nejníže položenou vodní plochu na zemském povrchu. Kvůli vysokému podílu soli v moři nežijí živočichové ani rostliny. Obsahuje více než 30 % minerálů, což je až 10krát více než v klasickém moři.

Užijte si perfektně hydratovanou a vyhlazenou pokožku díky unikátní kompozici aktivních látek s vysokým podílem vyživujících minerálů

Vysoká koncentrace soli má blahodárné účinky při léčbě kožních onemocnění, jako je lupénka, ekzém, revmatické či respirační choroby. Oblíbená kosmetická značka Sefiros vyvinula unikátní řadu s názvem Beauty Body Minerals Sefiros. Luxusní přípravky odkrývají ty největší poklady, které vám Mrtvé moře nabízí.

Tělový peeling, který v sobě ukrývá výjimečné účinky mořské soli a příjemných zklidňujících olejů, vaši pleť šetrně zbaví odumřelých buněk, kůže zůstává hebká a vláčná. Sefiros bahno z Mrtvého moře představuje dokonalý zábal, obsahuje 26 minerálů a stopových prvků, které o vás budou pečovat. A jako závěrečnou péči můžete vyzkoušet Sefiros tělový olej, který pokožku hydratuje.

Aby vám vlasy nepřekážely

K přírodním kosmetickým produktům si nezapomeňte pořídit také originální a velmi pohodlný a šetrný vlasový skřipec. Doporučujeme vám značku Linziclip. Můžete vybírat hned ze tří velikostí. Tento revoluční skřipec se skrytými pérky pevně sevře účes, který dokonale drží celý den. Linziclip přináší celou paletu skřipců v mnoha barevných variacích. Některé jsou zdobené kamínky Swarovski. Zamilujete se na první pohled.

Revoluční skřipec, díky kterému účes dokonale drží celý den

Reklama

Související témata:

Načítám