Hlavní obsah

Roztomilé děti slavných: Které se povedlo nejvíc?

Foto: Isifa

Simona Krainová s manželem a jejich dvěma malými rošťákyFoto: Isifa

Reklama

Jsou malé, roztomilé a slavné. Sice nic velkolepého neudělaly, ale jsou to děti rodičů, které zná téměř celý svět. Jak vypadají potomci uznávaných celebrit? Podívejte se na osm hvězdných capartů.

Článek

Fotografové se mohou přetrhnout, aby ulovili nějaký ten jejich snímek. Sice samy o sobě tyhle děti nejsou žádné hvězdy, jenže jejich rodiče ano. A tak se trochu toho hvězdného prachu usadilo i na jejich malých a roztomilých tvářičkách. Tohle je osm dětských hvězdiček, které plní stránky časopisů díky svým rodičům.

Suri Cruise

Její matkou je herečka Katie Holmes (36) a otcem hvězdný herec Tom Cruise (52). Proto je jasné, že malou Suri (8) fotografové pronásledují téměř na každém kroku. V hledáčku ji měli především v roce 2012, když se její rodiče rozváděli.

Foto: Isifa

Tom Cruise s matkou své dcery nežijeFoto: Isifa

Foto: Isifa

Suri Cruise je jedním z nejznámějších dětí Hollywoodu. Na snímku s maminkou Katie HolmesFoto: Isifa

Shiloh Jolie-Pitt

I tahle osmiletá holčička má dva slavné rodiče, Shiloh je totiž potomkem herečky Angeliny Jolie (39) a herce Brada Pitta (51). Na rozdíl od parádivé Suri jí ale móda příliš neříká, naopak od mala si libuje v klučičím oblečení a krátkém sestřihu. Dokonce se objevují spekulace, zda není transsexuální, ale podle odborníků jde spíš o to, že napodobuje své bratry. Angelina a Brad mají totiž ještě dalších pět dětí (tři z toho jsou adoptované) – tři syny a dvě dcery.

Foto: Isifa

Angelina Jolie vychovává s manželem celkem šest dětí, z nichž tři jsou adoptovanéFoto: Isifa

Foto: Isifa

Brad Pitt s dcerou Shiloh, která ale vypadá spíš jako chlapecFoto: Isifa

North West

Dcerka Kim Kardashian (34) a Kanye Westa (37) je ve světě slavných tak trochu nováčkem. V červnu North totiž budou teprve dva roky. Přesto už byla označena za nejroztomilejší dítko showbyznysu a její slávychtivá maminka Kim nemá problém s holčičkou vyrazit třeba na módní přehlídku.

Foto: Isifa

North West už vyrazila se svými rodiči i na módní přehlídkuFoto: Isifa

Princ George

Tak tohle dítko bylo hvězdou v podstatě od okamžiku, kdy se svět dozvěděl, že je jeho maminka, manželka britského prince Williama (32) Kate Middleton (33) těhotná. Celý svět s napětím čekal, zda bude novým královským potomkem chlapec, či holčička, a když se malý George (1) narodil, Británie zažila velkolepé oslavy.

Foto: Isifa

Princ George je opravdová hvězdaFoto: Isifa

Nahla

Nahla Aubry (6), dcera herečky Halle Berry (48) a Gabriela Aubryho (38), je rozhodně krásná po mamince. Doufejme, že ale holčička po tatínkovi nezdědila vzteklou povahu. Gabriel Aubry má totiž trochu problémy se sebeovládáním, v minulosti například strčil do dceřiny chůvy, s níž se nepohodl, i ve chvíli, kdy v náručí držela tehdy tříletou Nahlu.

Halle Berry má ale ještě syna Macea, kterého přivedla na svět v říjnu 2013 a jeho otcem je francouzský herec Olivier Martinez (49).

Foto: Isifa

Halle Berry s dcerou NahlouFoto: Isifa

Foto: Isifa

Otec malé Nahly je prý trochu pruďasFoto: Isifa

Charlotta Ella a Nella Sofie

Nejoblíbenější český zpěvák Karel Gott (75) má sice z předešlých vztahů dvě dospělé dcery, ale se svou manželkou Ivanou Gottovou (39) má ještě dvě krásné holčičky Charlottu Ellu (8) a Nellu Sofii (6). A dívenky jdou v otcových šlépějích, protože obě už za sebou mají zkušenost v muzikálech. Starší Charlotta vystupuje v muzikálu Mata Hari, společně s mladší sestrou pak účinkuje i v muzikálu Antoinetta – královna Francie.

Foto: Isifa

Karel Gott je na své dcerky, které již účinkují v muzikálu, jistě pyšnýFoto: Isifa

Bruno a Max

Bruno (2) a Max (4) jsou synové úspěšné české modelky Simony Krainové (41) a jejího o tři roky mladšího manžela Karla Vágnera mladšího. Oba kluci jsou prý plní energie a modelce nedají chvilku vydechnout. A rozhodně nejsou stydliví, s maminkou se už prošli i na přehlídkovém mole.

Foto: Isifa

Zdá se, že Max (vpravo) a Bruno to s fotografy umí stejně dobře jako maminkaFoto: Isifa

Sean Preston a Jayden James

Tihle dva rošťáci jsou výsledkem vztahu popové zpěvačky Britney Spears (33) a tanečníka Kevina Federlina (36). A přestože Britney má za sebou těžké období, kdy bojovala se závislostí na alkoholu, a na čas dokonce o syny přišla, nyní se Seanu Prestonovi (9) a Jaydenovi Jamesovi (8) snaží být vzornou matkou.

Foto: Isifa

Britney Spears má za sebou i období, kdy se o syny nestarala, ale teď se snaží být zodpovědnou matkouFoto: Isifa

Tak co, které z těchto dětí je podle vás nejroztomilejší?

Reklama

Načítám