Hlavní obsah
5,0
(2)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Rybí salát můžete udělat ze sladkovodních i mořských ryb. Rybí filety bez kosti stačí krátce povařit nebo použijte rybí maso z pečené ryby.

5 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 sáček majonézy
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 200 g rybího masa
  • 2 lžíce čerstvého kopru
Článek

Postup

01.

Rybí maso uvařte v osolené vodě. V míse promíchejte nadrobno pokrájené rybí maso bez kostí s majonézou. Osolte, opepřete, přidejte nasekaný čerstvý kopr a dochuťte citronovou šťávou.

Reklama

Související témata:

Načítám