Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Rybí salát můžete udělat ze sladkovodních i mořských ryb. Rybí filety bez kosti stačí krátce povařit nebo použijte rybí maso z pečené ryby.

5 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 sáček majonézy
    3
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 200 g rybího masa
    4
  • 2 lžíce čerstvého kopru
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Rybí maso uvařte v osolené vodě. V míse promíchejte nadrobno pokrájené rybí maso bez kostí s majonézou. Osolte, opepřete, přidejte nasekaný čerstvý kopr a dochuťte citronovou šťávou.

Související témata:

Načítám