Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Chleba se salámem může vypadat i takto. Dobrý ke svačině i jako pohoštění.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 150 g měkkého salámu
  • 1 ks cibule
  • 100 g kyselých okurek
    10
    12
  • 50 g másla
    7
  • 1 lžíce majonézy
    3
  • 1 lžička plnotučné hořčice
    10
  • 1 lžíce listové petržele
  • 2 špetky soli
  • 150 g čerstvého krémového sýru
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Oloupaný salám a okurky nakrájejte na malé kostičky nebo tenké nudličky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Změklé máslo vyšlehejte se žervé, majonézou a hořčicí, vmíchejte salám, okurku a cibuli, osolte, dochuťte nasekanou petrželkou a promíchejte.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 582,63 kJ
Bílkoviny11,91 g
Tuky34,48 g
Sacharidy5,96 g
Sůl2,26 g
SAFA15,11 g
Vláknina0,8 g
Cukry3,74 g

Načítám