Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pokud neseženete již hotové carpaccio, kupte si kus svíčkové, nechte ji ztuhnout v mrazáku a pak nakrájejte na zcela tenké plátky. Dobře to  jde na kráječi na uzeniny.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 hrsti čerstvé rukoly
  • 4 lžíce sterilovaných hub
  • 100 g parmazánu
    7
  • 3 g mořské soli
  • 2 balení hovězího carpaccia
  • 5 g balzamikového glazé
    12
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Obsažené alergeny
7
Mléko a mléčné výrobky
12
Oxid siřičitý a siřičitany
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Hovězí carpaccio rozložte na talířky a poklaďte rukolou a houbami. Parmazán nakrouhejte na hoblinky a dejte na salát. Posypte mořskou solí, hrubě mletým černým pepřem a pokapejte balzamikem.

Načítám