Hlavní obsah
3,5
(2)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pokud neseženete již hotové carpaccio, kupte si kus svíčkové, nechte ji ztuhnout v mrazáku a pak nakrájejte na zcela tenké plátky. Dobře to  jde na kráječi na uzeniny.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 hrsti čerstvé rukoly
  • 4 lžíce sterilovaných hub
  • 100 g parmazánu
  • 3 g mořské soli
  • 2 balení hovězího carpaccia
  • 5 g balzamikového glazé
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Článek

Postup

01.

Hovězí carpaccio rozložte na talířky a poklaďte rukolou a houbami. Parmazán nakrouhejte na hoblinky a dejte na salát. Posypte mořskou solí, hrubě mletým černým pepřem a pokapejte balzamikem.

Reklama

Načítám