Hlavní obsah
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Udělejte si poctivý domácí rybí salát. Ze zavináčů je to hračka a můžete si  vybrat ty, které vám chutnají a jsou bez konzervantů.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 sklenička majonézy
    3
  • 2 špetky cukru
  • 1 hrst cherry rajčat
  • 4 ks zavináče
    4
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 hrst listové petržele
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Zavináče rozbalte. Zeleninu pokrájejte nadrobno, promíchejte s majonézou a podle chuti oslaďte a osolte. Filet pokrájejte na silnější proužky a vmíchejte do majonézy. Nechte proležet v chladnu, aby se cukr důkladně rozpustil. Podávejte ozdobené cherry rajčátky a petrželkou.

Související témata:

Načítám