Hlavní obsah

Sex: 4 případy, kdy jsou muži s menší chloubou ve výhodě

Foto: Thinkstock

Muži mívají někdy přehnané starostiFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řeči o malém kašpárkovi a divadle by se už měly nechat spát. Vždyť existují jasnější důkazy o tom, že menší mužská výbava je v posteli užitečnější než lecjaký rambič! Kdy žížalky bodují?

Článek

Pánské komplexy? Normální! Sexuolog Petr Weiss ve své knize Sloupky o sexu uvádí, že pánové mají často zkreslené představy o velikosti údu, mimo jiné i kvůli sledování jiných mužů – ve sprše, v sauně.

„Muži si neuvědomují, že jejich vlastní penis se jim může zdát menší v tomto srovnání i proto, že ho vidí shora, zatímco penisy ostatních mužů zepředu,“ sice dodává sexuolog, ale praxe je jiná.

„Znám desítky chlápků, kteří si kvůli velikosti rozkroku dělají starosti, dokonce i zbytečně,“ krčí rameny třicetiletá Lída s tím, že velikost je sice důležitá, ale samotná štěstí v posteli nedělá. Nejen podle ní jsou leckdy muži s menším ve výhodě. Situace jsou přesně čtyři.

1. Moment překvapení

„Drobnější“ penisy se při erekci zvětší víc než ty větší, což znamená, že ani po prvním špatném dojmu není nic ztraceno a prcek se může „vytáhnout“ a trochu si napravit původně špatnou reputaci. Tato jejich schopnost je určitě vnímána pozitivně.

Foto: Thinkstock

I malé přirození dokáže překvapitFoto: Thinkstock

2. Větší snaha a empatie majitelů

„Viděla jsem penisy různých velikostí a tvarů a troufám si říct, že muži, kteří si myslí, že patří k podprůměru, se v posteli víc snaží. Považují to totiž za handicap a mají pocit, že menší velikost musí partnerce vynahradit jiným způsobem,“ tvrdí dvaatřicetiletá Linda s tím, že čím větší penis, tím větší ego.

„Tihle příliš sebevědomí muži to na vás vybalí a jen čekají, že budou obdivováni a uctíváni. Za co jako? Že jim příroda nadělila? Nevidím důvod, proč by se jim ženská zrovna za tohle měla klanět, pokud jsou jinak v posteli úplně mimo," myslí si Linda.

3. Přesnější muška!

Daniel Rose, americký sex kouč a autor bestselleru s názvem Sex God Method, na svém blogu jasně uvádí: „Velký penis? Pro ženy je to sice psychologicky atraktivní, ale vlastně méně fyzicky příjemné, což je vidět z preferencí dámských erotických pomůcek.“ Tento odborník vychvaluje schopnost malých penisů lépe zasáhnout bod G.

„Kluci s většími penisy mají s některými pozicemi problémy, protože se dostanou až příliš hluboko a udeří do děložního čípku. To je pro ženy velmi bolestivé a srovnatelné s tím, jako když muže někdo kopne do varlat,“ uvádí sex kouč a zmiňuje se speciálně o různých variacích na misionářskou polohu, při níž žena leží na zádech, nohy má přitisknuté k hrudníku, nebo je stylizuje do písmene V. „Právě takhle – a s menším – může být orgasmus intenzivnější,“ dodává Daniel Rose.

Foto: Thinkstock

A když hrozí nuda, dají se přikoupit erotické hračky...Foto: Thinkstock

4. Možnosti a variabilita

„Klacky“ jsou prostě klacky. Přidávat na ně třeba kroužky s jemnými gumovými výčnělky pro vnitřní masáž pochvy, zřejmě nebude to pravé. A existují desítky takových hraček, o které jsou „větší“ ochuzeni, protože jejich velikost v kombinaci s těmito „zlepšováky“ už je pro drtivou většinu ženských klínů obrovské sousto. Průměry tak mají víc možností.

Jak je to s psychikou?

„Přesto, ta největší věc, která změní přístup každého muže s menším, je sebevědomí. Jestliže muž nemá dostatek víry ve vlastní schopnosti, jeho partnerka se pravděpodobně z orgasmu radovat nebude,“ uzavírá kouč s tím, že pokud má někdo komplexy, pes je zakopán pouze v mužské hlavě. Větší neznamená lepší a menší nemusí být nutně katastrofou. Jde převážně o ten přístup.

A co vy, myslíte si, že jsou muži s malým ve výhodě?

Reklama

Načítám