Hlavní obsah

Sex: 5 poloh, které vypadají nevinně, ale mohou skončit trapasem!

Foto: Thinkstock

Některé polohy, které se považují za klasické, mohou také přivodit trapné situace, a dokonce i zraněníFoto: Thinkstock

Reklama

Co patří mezi jednu z největších postelových nástrah? Špatný výběr milostné polohy! Kterých pět pozic se tváří nevinně, ačkoli zničí všechno hezké a smyslné?

Článek

Něco klasického nebo na první pohled jednoduchého se v praxi ne vždy musí setkat s úspěchem. Jde o to, že když se chcete při sexu vyvarovat trapasu, s největší pravděpodobností vsadíte na osvědčené a všeobecně známé milostné polohy s pocitem, že se na nich nedá nic zkazit. Opak je pravdou. Záludnost jistých pěti poloh se projeví v tu nejméně vhodnou chvíli. Buďte opatrní v těchto případech!

1. Pravý úhel

Žena si lehne na záda na postel, zadeček má na okraji lůžka. Muž si přiklekne k posteli tak, aby měl snadný přístup k milenčinu klínu, což není vždy jednoduché. Záleží na výšce postele i fyzické výšce partnera. Ten si sice může pomoci tak, že pod svoje kolena vsune nějaký ten polštář, nicméně i tak se může tato pozice stát nepohodlnou.

Veškerý pohyb závisí na muži, navíc penis může být nepřirozeně ohnutý, takže jeho udržení vevnitř se může, pochopitelně ale nemusí, stát vrcholovou disciplínou. I nohy milence mohou trochu „zdřevnatět“. Ale pokud všechno půjde jako po másle, dá se vykouzlit větší hloubka průniku i dráždění klitorisu. A popřípadě i anální sex. Jenže čert nikdy nespí…

2. Vestoje u zdi

Žena stojí u zdi, předkloní se, rukama se o ni opře. Muž si stoupne za ni a chytne ji za boky. Vypadá to hrozně jednoduše, a vesměs to i jednoduché je, ale při troše nepozornosti, a hlavně nesouladu tělesných výšek, žena může balancovat na špičkách, aby byla o dva centimetry výš, nebo se bude snažit co nejníže snížit těžiště, takže hlavu přiblíží ke stěně.

No, a jeden jeho tvrdší pohyb, náraz hlavou do zdi následován sprostým slovem ukončí tento pokus o milování ve staré známé pozici, která je sice skvělá, ovšem není určena pro každý pár.

3. Jízda na koni v záklonu

Nebudeme si nic nalhávat. Jezdecké polohy jsou „klasa“, ale hodně záleží na tom, která štramanda si koně pod sebou osedlá. Totiž, ne každá se v sedle cítí dobře a ne každá, která se nahoru vyhoupne, umí zacházet s otěžemi tak umně, že když se zakloní, penis nevyklouzne ven a nepřivodí se mu nějaké to zranění.

Do fáze, kdy si muž lehne na záda, dá nohy od sebe a milenka si na něj sedne čelem k němu, se nic zkazit nedá. Ale jakmile se dotyčná prohne v zádech a začne se pohybovat, úhel průniku penisu nemusí být zrovna nejbezpečnější. Je to taková sázka do loterie. Umí-li to dáma, je to skvělé. V opačném případě trapas na druhou.

4. Hopsálek

I pozice, kdy se muž posadí na okraj postele, nohy má volně svěšené na zemi, je skvělá do určité chvíle. Žena se otočí zády, nasedne na penis a začne se pohybovat nahoru a dolů, přičemž muž jí může pomáhat při nadzvedávání zadečku.

Milenka tento fyzicky náročný pohyb dlouho nevydrží, ale o to ani tak nejde. Penis není umístěn tak bezpečně, aby se mu při zasouvání do zaslíbených míst nemohlo nic stát. A právě neobratná manipulace s nepředvídatelností mohou přinést zklamání z této původně tak líbivé polohy.

5. „Šedesát devět“

Kdo nezná tohle číslo, jako by ani nebyl… Hlava patří tam, co je klín protějšku. Ať už ve vertikální či horizontální poloze. Někteří to milují, ovšem jakmile se tělesné výšky dvojice značně rozcházejí, následuje trapné ohýbání krku a nepohodlí s jediným cílem: udělat druhému dobře. Chvályhodné, ale za jakou cenu? Risknete to, nebo radši vsadíte na vámi osvědčené polohy?

A která poloha má nejméně sympatií právě u vás?

Reklama

Související témata:

Načítám