Hlavní obsah

Sex: 5 věcí, které se dají dělat, když váš muž „vyměknul"!

Foto: Thinkstock

Erotika je široký pojem. Tak zahoďte předsudky!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zase se utápíte v situaci, kdy on už dojel do cíle, zatímco vy teprve startujete motor? Nevadí! Záchranný kruh má několik podob, které vás ubrání od uzoufání! Co se dá dělat i s měkkým? Pch! Toho je!

Článek

Předčasný orgasmus u mužů je něco jako stinná stránka sexuality, která se nevyhýbá ani tomu nejsebevědomějšímu borci v plné síle a svěžím věku. Vždyť i výzkum agentury STEM/MARK prokázal, že z 805 mužů ve věku 35–65 let jich 21 procent tuto sexuální dysfunkci moc dobře zná. Patří k nim i váš milenec?

Nešvar současnosti

Pokud je jeho předčasný orgasmus na denním pořádku, je třeba podporovat intimitu i jinak než klasickou souloží, aby celá situace neměla další negativní dopad na vztah. A recept? Radujte se i z měkkého penisu! Takhle!

Kalifornská sexuoložka Jaiya Ma, která kromě jiného natáčí i vzdělávací kurzy o předčasné ejakulaci, sestavila seznam pěti věcí, které se dají dělat poté, co muž ejakuluje. Můžete je nazvat i tipy na „zabavení se“.

1. Stále udržujte napětí

„Milování nekončí jen proto, že muž má orgasmus. Masáž měkkého penisu je skvělou příležitostí, jak objevit zcela novou oblast potěšení, a jako bonus můžete získat opětovnou tvrdost padlého náčelníka,“ popisuje sexuoložka na svém blogu s tím, že pokud se vyhnete tlaku na muže, vrátí vám to. „Začněte pomalu a citlivě. Užívejte si momentální okamžik a nikam nespěchejte, jinak to milenec vycítí,“ varuje. Takže, hnětejte, opatrně tahejte, stimulujte…

Foto: thinkstock

Proč by se potom on nevěnoval vám, když vy se zezačátku věnujete jemu?Foto: thinkstock

2. Půjčte si jeho ruku

Ve vašich očích je po všem? Ale no tak! Každý se může dotýkat sám sebe, působit sexy a vyzvat – momentálně trochu vybitý protějšek – k tomu, aby vám sekundoval. Vezměte ho za ruku a veďte ji. Používejte i hračky. A prostě se bavte!

3. Přejděte k vzájemné orální hře

„Stejně jako masáž genitálií, i orální sex může být úžasný ve stavu po orgasmu,“ dál popisuje Jaiya Ma, která za výbornou volbu považuje hlavně polohu 69. Zároveň upozorňuje, že tohle je přesně ta pozice, která si vyloženě žádá měkký pyj. „Některé techniky jsou jednodušší, když je penis ochablý,“ dodává.

4. Navrhněte tvrdší pohled na věc

Pokud touha po něčem tvrdém je tak silná, až to bolí, jak se tak říká, využít se dá i strap-on, tedy připínací penis. „Existuje celá řada různých velikostí a tvarů, určitě je z čeho vybírat,“ komentuje sexuoložka, „ale pozor na to, aby si muž ve stavu ochablosti nepřipadal jako ostuda.“ Nápad na přizvání takové pomůcky musí vyznít jako „léčebný program“, ne trest. „Zatímco ty si odpočineš, já nevychladnu…“

Foto: thinkstock

Zkusit se dá ledacos, třeba erotické hračky a pomůckyFoto: thinkstock

5. Připravte smyslnou koupel

Tak jo, opět to nevyšlo. Zklamání zamaskujte přípravou horké koupele. Zapalte svíčky, vzájemně se namydlete, masírujte, umyjte si vlasy. Dohra, jak má být! „Je neméně důležitá, neboť ukazujete, že z jeho selhání neděláte vědu. Je tolik mužů, kteří se vzdali sexuálního života jen kvůli pocitu méněcennosti! Tak nepřilévejte olej do ohně,“ dodává odbornice.

Obecně se doporučuje zachovat klid, rozvahu a tvůrčí myšlení. S takovým přístupem muž snáze „ožije“. Koneckonců, on za svůj problém ve své podstatě vlastně ani nemůže.

„Pánové v průběhu evoluce byli totiž ti, kterým dlouho trvalo dosažení výronu semene a oplodnění partnerky, a tak během této činnosti docházelo k jejich častějšímu sežrání dravými zvířaty či zabití nepřáteli. Těžko tedy stihli předat svoji genetickou informaci dalším pokolením, a proto je sklon k předčasné ejakulaci poměrně častý,“ vysvětluje sexuolog Petr Weiss ve své knize Sloupky o sexu. Tak to vidíte…

A co s měkkým děláte vy?

Reklama

Načítám