Hlavní obsah

Sex: Jak správně laskat muže? Poradíme vám, kam a kdy sáhnout!

Foto: Shutterstock

Všímejte si ho, svádějte ho, mazlete se s ním. Nejste jediná, kdo to má rád!Foto: Shutterstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aby vám milování přinášelo co nejvíc zábavy, je třeba prozkoumat jak svoje, tak i partnerovy reakce. A ten nejlepší způsob? Zajímavosti, okořenění, různorodost. Laskejte muže jako chlípnice!

Článek

Sundání oblečení, minuta hlazení a polibek, lehnutí na záda nebo vyšpulení zadečku, zásun, dvě minuty soulože, vyvrcholení. A takhle to většinou chodí, což je velká škoda.

Pouze šest procent mužů a devět procent žen v rámci celorepublikového výzkumu sexuálního chování Čechů uvádí, že mazlení patří mezi jejich nejčastější sexuální aktivity. Co získáte, pokud je (zase) vrátíte ke svým smyslným „kouskům“?

K tobě přes sebe

Podle Glenna Wilsona z londýnského Institutu psychiatrie žena, která se chce a učí se milovat se se svým mužem vzrušujícím, vynalézavým způsobem, nenažhaví pouze muže, ale i sebe.

„Vlastně je to tak, že se sexem většinou začínají muži, tak když iniciativu převezme žena, způsobuje jim to rozkoš, protože tím milenka ukazuje, jak sex potřebuje a že je připravená ‚použít‘ jeho těla ke svému uspokojení. Na většinu mužů to dokáže udělat obrovský dojem,“ doslova tvrdí známý odborník. A ten „dojem“ je nakažlivý – pro všechny zúčastněné. Říkáte si, že na něco takového nemáte čas nebo zkušenosti?

Foto: Shutterstock

Muž je doslova nadšený, když o něj žena projevuje zájemFoto: Shutterstock

Pozvolná příprava „chytré horákyně“

K potěšení muže nepotřebujete žádné exotické dovednosti nebo speciální znalosti. Pokud si pro svého muže vyhradíte zvláštní čas, je zde řada věcí, které si – navíc podle svého – můžete nachystat.

  • Oblékněte se sexy.
  • Připravte mu neobvyklé jídlo, dejte si spolu skleničku či koupel.
  • Rozhodněte se, jak chcete svého milence přivést k orgasmu. (Mějte jasno o svých záměrech.)
  • Požádejte ho, aby vám řekl, co mu dělá nejvíce dobře. Tyto informace potom použijte ke zlepšení své milostné techniky.

Tři, dva, jedna… Akce!

Líbejte muže na ústa a taky na uši – zasuňte mu dovnitř jazyk a pohybujte jím dokola – a na oči, krk, kdekoli po těle (ovšem ze začátku s výjimkou pohlaví). Má-li to rád, dejte mu masáž nebo jej na místech, kde to má nejradši, hlaďte. (Britská sexuální poradkyně Linda Sonntag třeba v této souvislosti radí kleknout si rozkročmo nad partnerovy hýždě tak, abyste zachovali příjemný intimní kontakt.)

„Kde má váš muž citlivé oblasti, se musíte naučit zkoumáním jeho těla a reakcí. Během toho zároveň objevíte místa, jimž se máte vyhýbat a které jeho vzrušení ochlazují. Ale aby tohle období pokusů a omylů nebylo příliš dlouhé, prostě se milence zeptejte na to, co má rád,“ doporučuje Glenn Wilson. Ostatně, právě mluvení je klíčové…

Foto: Shutterstock

Zkoušení nových postupů, poloh, ozvláštňování sexu je jediná cesta, jak si ho v ložnici nenechat zevšednětFoto: Shutterstock

Největší afrodiziakum? Pochvala!

Jelikož mnoho mužů trpí komplexem falické méněcennosti, uděláte i tomu svému dobře, když se o jeho penisu vyjádříte pochvalně. „Řeknete mu, že je nádherný, obrovský nebo tvrdý, muže to zázračně povzbudí,“ říká známý odborník.

Jako kočka a myš

Pak ho škrábejte na šourku (přejíždějte nehty nahoru a dolů). Začněte blízko řitního otvoru a nehty přejíždějte podél kořene penisu až k šourku. Hned poté chytněte šourek do dlaní, stiskněte samotná varlata a jedno vezměte mezi palec a ostatní prsty. Podle zmíněného sexuálního kreativce velice účinné může být i tak zvané lusknutí varlaty mezi palcem a prsty. Ovšem opatrně! Poté přejděte k orálním technikám.

Vleže na partnerovi v poloze 69 použijte své stydké pysky místo úst a hojně jimi muže líbejte na rtech. Pohybujte se pomalu ze strany na stranu a při tomto pohybu muže cucejte a líbejte na penisu. Každopádně vyzkoušejte i nové polohy.

„Jednotlivá pozorování a klinické zkušenosti ukazují, že muži při souloži prahnou po rozmanitějších technikách. Každý měsíc nebo každý druhý vyzkoušejte novou polohu. Ne však o moc častěji. Mohlo by se stát, že přijdete o překvapení muže,“ uzavírá Glenn Wilson s tím, že každá žena by před svým mužem měla i masturbovat.

A jak to máte vy, laskáte svého milence?

Reklama

Související témata:

Načítám