Hlavní obsah

Sex: Maximální vzrušení? Určujte rytmus milování a dodejte mu šťávu!

Foto: Yeko Photo Studio, Shutterstock.com

Jak vyladit rytmus s partnerem? Poradíme vám polohy, které jsou pro ženy nejlepšíFoto: Yeko Photo Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbrzdit, popohnat, zastavit, předběhnout? Milostná synchronizace občas připomíná neřešitelný úkol. Tedy když nevíte, jak osobně řídit jeho tělo i to svoje. Ideální rada? Určujte rytmus milování vy!

Článek

„Ženy se většinou dokážou vrcholně vzrušit jen tehdy, když určují rytmus milování,“ objasňuje sexuolog Glenn Wilson z londýnského Institutu psychiatrie s tím, že mnoho z nich k tomu využívá jezdeckou polohu. Podle něj na toto téma existuje mnoho variací, ale mezi dvě základní patří poloha přivrácená, obličejem k partnerovi, a poloha odvrácená, zády k němu. Která se stane vaším favoritem?

1. Poloha přivrácená

Položte si partnera na záda, přidřepněte si na bobku na jeho pyj a rukama mu pomozte do vás vniknout. Kdo by tuhle jezdeckou polohu neznal? Je plná moci a svobody. „Máte ruce úplně volné ke zkoumání mužova těla a jeho reakcí, které dobře odhadnete, protože na něj vidíte. Můžete určovat rytmus a ovládat hloubku a frekvenci mužova přirážení,“ popisuje sexuolog ve své báječné příručce Vynalézavá láska a přidává tip.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Když budete nahoře vy, budete mít vše pod kontrolouFoto: George Rudy, Shutterstock.com

Neuvěřitelná předehra

Začněte pomalými, krátkými nárazy a dovolte, aby uvnitř vás byl jenom koneček jeho pyje. A potom, aniž byste zvyšovaly rychlost, přírazy prodlužujte, až se do vás dostane penis celý. Rytmus milování a jeho průběh snadno ukočírujete předklony a záklony, které ovlivňují hloubku pronikání. V případě, že budete chtít trochu pozdržet jeho vyvrcholení, stačí se zase pohybovat do stran. Penis se takto méně tře a tím pádem se partner méně vzrušuje. Skvělou vychytávku má i britská sexuoložka Tracey Cox, která na tuto polohu nedá dopustit.

Hrátky zkušené požitkářky

V jedné ze svých příruček radí, že přivrácenou polohu dovede k dokonalosti, pokud se budete zvedat a zase sklouzávat dolů tak, že hýžděmi budete opisovat kruh. Taky se dá partner dráždit tím, že při pohybu nahoru a dolů necháte jeho penis málem vyklouznout ven, pak ho pustíte jen na okraj a zase se nadzdvihnete. „Přivedete ho do stavu šílenství tím, že si budete hrát s ňadry anebo si budete dráždit klitoris,“ radí Tracey Cox. A co ta druhá varianta?

2. Poloha odvrácená

Tato poloha má všechny výhody jako ostatní jezdecké pozice. Liší se akorát tím, že nemáte možnost vizuálně sledovat protějšek. Na druhé straně to nahrává všemožným fantaziím. Lze si představovat kohokoli i cokoli.

Foto: Studio10Artur, Shutterstock.com

Pokud na sebe nevidíte, můžete si představovat cokoli :-)Foto: Studio10Artur, Shutterstock.com

Pokud máte problém s rozpoznáváním blížícího se vyvrcholení (u partnera), vždycky ho můžete požádat o to, aby vás upozornil, když se k němu bude blížit. Ale „odvracet“ se můžete hned na úvod milování. Pohled na váš zadeček totiž partnera může vzrušit. A tip na změnu?

Pohledy ze všech stran

Lehněte si celým tělem na partnera, buď s nohama roztaženýma, nebo naopak u sebe, případně usaďte partnera na židli nebo do křesla, uvelebte se mu v klíně. Základem jsou pokrčené nohy a chodidla na podlaze (kvůli stabilitě). Pokud zvolíte klasičtější variantu, nechte partnera, aby vás chytil kolem pasu. Na chvíli se nahněte dopředu, pak zase dozadu, a zkoušejte, jak stěny pochvy reagují na různé úhly. Třeba se vám jeden z nich nadmíru zalíbí.

A co vy, určujete rytmus?

Reklama

Načítám