Hlavní obsah

Milování mimo ložnici? Takhle si to přejí muži!

Foto: thinkstock

Muže to prostě po nějaké době přestane v ložnici bavit. A nejde o sex, ale o místo!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milování mimo ložnici by mělo znamenat víc než jen výměnu postele za gauč, říkají muži, a mají jasnou představu o méně tradičním domácím mazlení. Které kousky nábytku a která místa chtějí „pokřtít“?

Článek

Pohybuje se vaše představa o změně místa při sexu někdy na trase ložnice-koupelna, jejichž dveře jsou naproti sobě? A víte, že to mnohým mužům nestačí? „Existuje spousta dalších míst v domě i mimo něj, která mohou skutečně okořenit váš sexuální život," říká sexuoložka Laura Berman z Chicaga, která prostřednictvím pánského portálu Men’s Health a ve spolupráci s kolegy za všechny muže vyjmenovává některé z možností a aktivit, po kterých pánové touží! Kde se muži jakožto milostní dobrodruzi chtějí muchlovat?

1. Laskominy na kuchyňské lince

Návod:Posaďte nebo položte se na okraj kuchyňské linky či stolu a pusťte partnera mezi svoje slabiny. Nohy omotejte okolo něho a přitiskněte mu je na zadek.

Proč to zkusit? Podle Isadory Alman, sexuální terapeutky z Kalifornie, párům, které mají opravdu dobrý sex, změna místa nemůže ublížit, ba naopak. Tip: Propichujte se očima!

Foto: thinkstock

Škoda, že mají pánové tak málokdy schopnost mluvit s partnerkami o svých snechFoto: thinkstock

2. Chlípnosti s polštáři – kdekoli

Návod: Dejte si jeden nebo dva nadýchané polštáře pod zadek při misionářské poloze. Až si na vás milenec lehne, společně se houpejte dopředu a dozadu.

Proč to zkusit? Orgasmus ve většině případů závisí na stimulaci klitorisu. Houpavý pohyb na polštáři tomu velmi napomáhá! „Stimulují se různé části pochvy a změna úhlu může zesílit vaše potěšení,“ řekla sexuoložka Joy Davidson z New Yorku pro zmíněný portál. No, za pokus to stojí!

3. Chvění na pračce

Návod: Při odstřeďování, tedy nejrychlejších vibracích, je sezení na pračce příjemné, a to i když už se dnešní automatky nehýbou tak jako ty z dřívějška. Jakmile přístroj pulzuje, můžete jít na to. A pozor, navzájem si poskytujte orální sex z pozice v kleče!

Proč to zkusit? Pulsace přinese více krve do pánevní oblasti a zintenzivní pocity!

4. Koupelnové blues

Návod: Přesun z ložnice do „umývárky“ znamená příležitost zneužít nevinné věci ke hříchu. Dejte mu do ruky svůj kartáč na vlasy, dřevěný masážní kartáč s dlouhou rukojetí nebo kosmetickou špachtli. Ať vám naplácá!

Proč to zkusit? Výprask znamená hyperstimulaci nervů ve stimulovaných oblastech. A pány tenhle nečekaný zvrat příjemně šokuje!

Foto: thinkstock

Změna je prospěšná i vám!Foto: thinkstock

5. Pohled z předsíně

Návod: Během obouvání nebo zouvání bot se může přihodit ledacos… Stoupněte si před zrcadlo a využijte jeho sílu. Partner do vás vstoupí zezadu velmi, velmi rád! P. S.: Ty boty si můžete nechat na sobě i při tom!

Proč to zkusit? Víc očního kontaktu tohoto typu znamená okamžik nebývalé intimity!

6. Schody do nebe

Návod: Jestli máte doma schody, je hřích si jich eroticky nevšímat! Lehněte si na ně, opřete se o zábradlí, posaďte na něj partnerovo pozadí. Milovat se můžete na každém schodě zvlášť!

Proč to zkusit? Protože čím víc schodů, tím víc sexu… A basta…

7. Lenošky a sofa

Návod: Proč se na nich jen „klasicky“ povalovat? On sedí, vy se opatrně tváří napřed sesunete k zemi a opřete o ruce, přičemž vše od pasu nahoru necháte na gauči, tam to patří jemu. Následuje trocha koordinace, a pak už jen nevšední sex.

Proč to zkusit? Více stimulace, minimální úsilí. Někdy je postel příliš měkká, nízká nebo nudná a nehodí se pro změnu obvyklé pozice. Ovšem stačí málo a zábava je tu! A hodit se bude i obyčejné opěradlo pohovky. Však vy už si poradíte…

A jak to doma máte vy? Omezují se vaše milostné hrátky pouze mezi čtyři stěny ložnice?

Reklama

Načítám