Hlavní obsah

Sex na jednu noc? Těchto 8 pravidel se naučte nazpaměť!

Foto: thinkstock

Sex na jednu noc má úplně jiná pravidla než milování s dlouhodobým partnerem. Nezapomínejte na ně!Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex na jednu noc? Koneckonců proč ne?! Ale aby to stálo za to, je potřeba dodržet základní pravidla. Tohle je osm rad, jak si nezávazný sex užít, aniž byste si zkomplikovaly život!

Článek

Pokud patříte mezi ty, pro něž je sex bez lásky a psychického souznění nemyslitelný, nečtěte dál. Jestliže se ale hříšné noci, ze které neplynou žádné závazky a povinnosti, nebráníte, čtěte naopak pozorně. Těchto osm bezpečnostních pravidel byste se měly naučit nazpaměť!

1. Vyberte místo!

Bezpečnost je na prvním místě a rozhodně tím nemáme na mysli kondomy, které jsou samozřejmostí! Trvejte na tom, že místo, kde k sexu dojde, vyberete vy! Nikdy nechoďte k němu do bytu, nevíte, co vás tam čeká. Ideální je hotel, kde je čisto, máte zajištěnou anonymitu, a navíc je plný lidí, což obecně zvyšuje bezpečnost.

Foto: thinkstock

Správně! Hotel je dobré místo pro nezávazné milostné setkáníFoto: thinkstock

2. Žádné pocity viny

Pokud se pro nezávazný sex rozhodnete s čistou hlavou, hrozí menší riziko nepříjemných pocitů viny. I přes střízlivost se ale mohou dostavit. „Zapomeňte na to, nepřipouštějte si, že jste udělaly chybu. Pobavily jste se, užily si bezva sex a měly báječný orgasmus. Je v pořádku, když si umíte užívat,“ tvrdí americký expert na sexuální chování Ian Kerner.

3. Nečekejte nic víc

Samozřejmě existují dlouhodobé vztahy, které začaly nezávazným sexem, ale jsou to spíš výjimky. Proto myslete opravdu jen na fyzické potěšení. A i když to je nejlepší sex, jaký jste kdy zažily, nepřemýšlejte o tom, jak by vypadaly vaše děti. „Držte veškerá svá očekávání tvrdě pod kontrolou, zabráníte tím pozdějším zklamáním,“ říká americká psycholožka Michelle Golland.

4. Zajistěte si orgasmus

U nezávazného sexu je báječné, že není až tak potřeba brát na druhého zřetel. Váš orgasmus je na prvním místě. „Ženy s tímhle mívají problém, ne vždy dosáhnou orgasmu s někým, koho neznají a nejsou s ním sehrané. Proto není chyba převzít nad vlastním orgasmem kontrolu, vybrat si vhodnou pozici a nahlas si říct, po čem toužíte,“ radí Ian Kerner.

5. Je po všem? Tak domů!

Zůstat přes noc, nebo se odebrat do tmy a jít domů? Odborníci radí to druhé! Prý není důvod vidět objekt vaší touhy za denního světla, vědět, jaký má ranní dech a vůbec se vystavovat trapnému loučení.

Foto: thinkstock

Je jen na vás, zda budete o svém nočním dobrodružství s někým mluvit. My doporučujeme mlčení!Foto: thinkstock

6. Žádný kontakt

Rovnou zapomeňte na to, že byste si muže, s nímž jste prožily jednonoční románek, přidávaly mezi přátele na jakékoli sociální síti! Není to váš přítel, a nic na tom nemění ani počet orgasmů, které jste díky němu měly! Stejně obezřetné buďte i v případě vyměňování telefonních čísel. Naprostý zákaz pak platí pro pořizování jakýchkoli kompromitujících fotografií či videí! Přece tenhle výbušný materiál nenecháte v rukou někoho, koho vlastně neznáte!

7. Mluvit? Jak kdy!

Obecně platí, že když jde o akci na jednu noc s někým, koho vidíte poprvé, není třeba žádných slov. Mluvení prostě vynechte a zaměřte se na činy. Jestliže se ale schyluje k sexu s vaším ex přítelem nebo třeba s kamarádem, je potřeba pár slov prohodit. „Musíte tomu druhému jasně sdělit, o co vám jde, a to ještě než dojde k jakýmkoli intimnostem. Musíte si ověřit, zda máte stejný cíl, jestli ten druhý třeba neočekává něco víc,“ říká Michelle Golland.

8. Nerozebírejte to

O tom, co jste minulou noc prožily, nemusí vědět ani vaše matka, ani sestra, ani kolegyně. Je to vaše intimní záležitost. Proč se vystavovat riziku, že ve vás někdo vyvolá pocit viny. Jestliže máte nutkavou potřebu to s někým probrat, měl by to být jeden člověk, a navíc člověk, kterému můžete skutečně důvěřovat.

Jaký je váš názor na sex na jednu noc? Ano či ne?

Načítám