Hlavní obsah

Sex: Nejčastější fantazie nevěrníků

Foto: Y Photo Studio, Shutterstock.com

Foto: Y Photo Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jsou sexuální fantazie notoricky nevěrných mužů odvážnější, pestřejší a barvitější? Odlišují se vůbec nějak od choutek těch věrnějších? Seznamka pro zadané na to hledala odpověď.

Článek

Americký psycholog Justin Lehmiller, který vyzpovídal 4175 svobodných i zadaných Američanů, odhalil, že 89 % lidí sní o sexu ve třech. Na druhém místě nejobvyklejších fantazií se umístily praktiky BDSM a třetí příčku obsadila představa o náhodném, spontánním sexu s cizí osobou. Mají to nevěrníci taky tak? Co takovým záletníkům chybí? Odpovědi se rozhodla odhalit Illicit Encounters, britská online seznamovací služba pro vdané a ženaté, která do své ankety přizvala 2000 respondentů. Na základě toho seznamka sestavila žebříček nejčastějších sexuálních fantazií těch, kdo zahýbají. Které jsou nejzajímavější?

1. Sex se současným partnerem

Snad největší rozdíl mezi relativně věrnými a notoricky nevěrnými je ve snění o svém „legitimním“ partnerovi. Prostě ty druhé během sexu s bokovkou vzrušuje představovat si svého chudáka podváděného partnera. Podle britské seznamky je to prý proto, že nejčastějším důvodem partnerského nesouladu jsou neshody v tom, jak často by spolu měli dva spát. Ten, komu sexuální frekvence nestačí, pak obvykle hledá povyražení jinde. A pozor, sexuologové za zlatý standard považují sex jednou až třikrát týdně! Splňujete tyhle normy?

2. Sexuální scéna v televizi nebo online

Být v roli herců, kteří si užívají v televizi nebo na internetu? I to nevěrníky milostně burcuje. Kamera, střih, jedeme! A vlastně, proč ne? „Sexuální fantazie mohou být použity jako nástroj, který lidem pomůže odpojit se od skutečného světa a soustředit se na potěšení,“ tvrdí sexuální terapeut Ian Kerner, jenž se k anketě vyjádřil. Mimochodem, čím déle nemáte sex, tím méně ho postrádáte.

3. Skupinový sex

Jak bychom dopadli, pokud jde o třetí bod, my? Z ankety agentury Sanep vyplývá, že 2,5 % Čechů nepovažuje skupinový sex za nevěru. Z jiného průzkumu sexuálního chování Čechů a Češek zase vyplynulo, že přes 10 % mužů sex ve více lidech alespoň jednou zkusilo, a přes pět procent pánů se mu oddává opakovaně. Ženy jsou v tomhle směru trochu umírněnější, nicméně i tak si tuto praktiku vyzkoušelo téměř 7 % žen. Opakovaně pak něco přes dvě procenta příslušnic něžného pohlaví.

Foto: Anna Demianenko, Shutterstock.com

Většina lidí si při milování skupinový sex jen představuje a ke vzrušení jim to stačíFoto: Anna Demianenko, Shutterstock.com

4. Sex na veřejném místě

Svěřil se vám partner, že ho láká milování na veřejnosti? Možná by bylo dobré aspoň částečně mu vyjít vstříc. Tento zážitek se totiž ukázal být u nevěrníků velmi oblíbený. Akorát pozor na výběr místa. Před několika měsíci se na internet dostalo video, na kterém měl pár sex přímo na úpatí pěší zóny mezi rušnými uličkami v Bombaji. Někdo je natočil a video se pak pochopitelně šířilo všemi možnými médii a sociálními sítěmi (6 způsobů, jak rychle vzrušit muže).

5. Sex s uniformou

Sex s někým v uniformě, i to je velmi lákavé. Webový magazín Redbook odtajnil, že hned 81 % žen vidí v uniformách symbol mužnosti. A takové doktorky, vojačky nebo letušky jsou zase přitažlivé pro většinu mužů.

Co se týče celkového porovnání, nevěrníci jsou evidentně více sexuálně otevření, exhibicionističtí a mají touhu po sexu tak nějak na hraně. Podvodníky rajcuje skupinový sex, moc autority či falešná sláva, jako tomu je například v případě přání být obletovaným hercem. Možná jim obdiv schází právě ze strany partnera či partnerky. Nebo to vidíte jinak?

A o čem fantazírujete vy? Můžete se porovnat (nebo inspirovat), tady je top 10 ženských sexuálních fantazií

Načítám