Hlavní obsah

6 způsobů, jak rychle vzrušit muže

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak rychle vzrušit muže? Chovejte se k němu jako ke světelnému spínači! Přijďte a šokujte, radí kouč. Máme pro vás šest způsobů jak.

Článek

„Pokud s někým chcete mít sexuální vztah, je důležité vědět, co uvádí dotyčného do varu. Muži a ženy se v tomhle směru liší,“ tvrdí na svém webu sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu, s tím, že pánové se obvykle vzruší rychle a snadno (to ovšem platí jen pro mladé muže, kolem čtyřicítky vzrušivost klesá, dodejme).

„Možná jste už slyšeli, že muži jsou vizuální tvorové, kteří se soustředí hlavně na to, co vidí, ale pravdou je, že vzrušení v jejich případě přichází i s dotykovými a sluchovými vjemy.“ Kouč vidí rozdíl mezi pohlavími takto: zatímco muži připomínají světelné spínače – sexuální zájem je na nich obvykle znát hned, ženy ke vzrušení potřebují víc času. Připomínají spíš stmívače, u nichž se intenzita světla postupně zvyšuje.

Nicméně výzkumy z poslední doby ukazují, že potíže s erekcí začínají mít i mladší muži než čtyřicátníci. Jak povzbudit jejich apetit? „Pokud se vám zdá, že žádná z vašich předchozích a obvyklých sexy technik nezabírá, vzrušte svého muže s pomocí zaručených způsobů, které se neminou účinkem u většiny pánské populace,“ říká Sean Jameson.

1. Masturbujte v jeho přítomnosti

Jeden z nejsilnějších stimulů? Pohled na masturbaci! Dotýkejte se samy sebe, když ležíte v posteli vedle něj, nebo začněte vzdychat a přivírejte oči, o zbytek už se postará jeho fantazie. Patříte k těm stydlivým? Nechte oči zavřené a vsugerujte si, že v pokoji kromě vás nikdo není. Vsaďte se, že ten, kdo přihlíží, se vydráždí do nebes!

2. Sledujte partnerovy kontury

Dotek je mocná zbraň. Proto použijte špičky prstů a přejíždějte jimi přes jeho obličej, ramena, paže, boky, nohy, kolena a další oblasti. Pár minut se záměrně vyhýbejte penisu, spíš svého milence jemně poškrábejte po zádech nebo na hlavě. Hýčkání pokožky v tomto duchu stimuluje oblasti mozku spojené s potěšením.

3. Zaměřte se na rty a oči

Polibky mohou být nevinné a přátelské, ale taky hluboké a smyslné. Navíc je málokdo odmítne. Když k nim navíc přidáte pohled z očí do očí, můžete počítat s úspěchem, což potvrzuje i věda. Harvardský psycholog Zick Rubin zastává názor, že zamilovaným párům trvá déle, než se od sebe vizuálně odtrhnou. V případě, že se tímto poznatkem budete řídit v přítomnosti milence, můžete přelstít jeho mozek a zvednou tak stavidla fenyletylaminu (PEA), chemické látky příbuzné amfetaminům. Ty zajistí, že se mu rozbuší srdce náklonností i touhou.

Foto: AlessandroBiascioli, Shutterstock.com

Fixujte ho pohledem, zvedne mu to hladinu těch správných hormonů, kromě jinéhoFoto: AlessandroBiascioli, Shutterstock.com

4. Považujte uši za erotogenní zónu

Uši patří mezi opomíjené mužské knoflíky slasti. Přitom se do nich dají vkládat chlípná slovíčka, líbí se jim oždibování, olizování i horký dech. Nejprve přejeďte jazykem po lalůčku a poté kopírujte všechny záhyby ucha. Podobného efektu dosáhnete i při stimulaci pánských bradavek. Hodně mužů to velmi vzrušuje. Je to dáno tím, že v bradavkách a prsních dvorcích se nachází spousta nervových zakončení. Mužská kůže je silnější, takže klidně přitlačte.

5. Noste červenou

„Je úplně jedno, jestli nosíte odvážné červené šaty, dáváte přednost kousku rudého spodního prádla nebo použijete rtěnku v odstínu krve. Tahle barva poutá pozornost tak jako tak. Studie potvrzují, že ženy, které nosí červenou, jsou oproti svým kolegyním považovány za atraktivnější a sexuálně vnímavější,“ uvádí dále Sean Jameson na svém blogu a jeho slova potvrzuje i britská sexuoložka Tracey Cox.

„Červená je v kurzu na všech frontách. Muže například dráždí ženy s plnými, lesklými a rudými rty, které podle pánských představ imitují ženské genitálie, které se při vzrušení také našpulí, zvlhčí a ztmavnou. Proto doporučuji nešetřit leskem na rty,“ popisuje sexpertka v jedné ze svých příruček.

6. Projděte se po místnosti v rouše Evině

„Pro vzrušení muže toho nemusíte dělat moc. Často stačí vaše nahé tělo,“ dodává irský kouč. S tím se však pojí určitá doporučení. Sexy jsou vlnící se boky (v houpavé chůzi je obsažen jasný sexuální náznak), sebevědomě nesená hlava (typický znak dominantních jedinců) a podsazená pánev. S nahrbenými zády a pohledem do země toho moc nesvedete!

A jak svádíte milence vy?

Načítám