Hlavní obsah

Sex: Osm věcí, které muži dělají v posteli jen kvůli ženám!

Foto: Thinkstock

Sex není jednoduchá záležitost. Ač se vám to možná nezdá, muži některé věci, které ženy vyžadují či dělají, fakt nemusí. Které to jsou?Foto: Thinkstock

Reklama

Pro muže není sex jen manuální činností. I oni o něm přemýšlejí a nemohou se smířit s některými postupy, které si prosazují jejich milenky! Co vám říkají třeba zuby na kůži nebo zakrytý výhled?

Článek

Zlato, pojď na to, ať to stojí za to! Každý sex je dobrý sex! Anebo ne? Existují snad věci, které muži v posteli nechtějí, ale přistupují na ně, jen aby měli klid? Tak to si pište! Osm nám jich prozradili přímo naši čtenáři. Tohle vadí jim!

1. Přípravné soustředění

„Myslím, že předehru vynalezly ženy, které o sexu jen píšou, ale neprovozují ho,“ myslí si jednatřicetiletý Jonáš. „Vždyť hodně záleží na tom, jak se k sobě chováte přes den, tedy normálně v oblečení. Tahle milenecká souhra, nebo naopak disharmonie, se v posteli projeví mnohem víc než cílené ošmatlávání chvíli před souloží. Tak k čemu vlastně předehra je? Jen samotné ženy věří tomu, že potřebují víc času. A vtloukají nám to do hlavy,“ rozčiluje se Jonáš.

2. Dohra

„Kdo se chce pravidelně mazlit po sexu? Neříkám občas, ale vždycky?“ ptá se osmatřicetiletý Richard a dodává, že u chlapů to funguje jinak. „Máme dva stavy. Nabitý a vybitý. Pokud se nacházíme v tom prvním, dorážíme a chceme sex. Jakmile ho dostaneme, jsme zase vybití a nic nás nezajímá. Maximálně poděkujeme polibkem za skvělé zážitky, ale ležet hodiny v posteli, vyprávět si o problémech v práci a držet se v náruči, není pro současného chlapa proveditelným úkonem,“ zastává názor Richard.

Foto: Thinkstock

Muži by uvítali aktivitu své partnerky častěji!Foto: Thinkstock

3. Veškerá aktivita

„Ženy většinou očekávají, že uděláte všechnu práci za ně. Ostatně, nic jiného vám ani nezbývá, pokud chcete sex tak moc, že skloníte hlavu a celé si to odfuníte,“ říká čtyřiatřicetiletý Karel, který dodává, že občas by neškodilo trochu mužům ulevit od sportovního výkonu. „Ale na sobě únavu nedáváme znát, to se ví,“ kroutí očima.

4. Milosrdný sex

„Co muži nechtějí? Pohledy mučednic! Vy to chcete, ona ne. Snažíte se ji přesvědčit, což vám vyjde. Jenže dotyčná se tváří znechuceně a znuděně. Co uděláte? Přehlížíte to, aby vám nejen nevyčetla milosrdný sex, ale odpustila si i hlášky na svou takzvanou obětavost,“ popisuje devětadvacetiletý Jáchym s tím, že ty čtyři minuty kyselých výrazů se přežít dají. „Ale radost z toho fakt nemáme,“ vzkazuje.

5. 100 procent nahota

„Proč, proboha, nemůžu provádět orální sex přes kalhotky, nebo jí nechat podprsenku? Proč si ženy chtějí všechno sundávat, navíc samy? Vždyť spousta odhalené kůže brání fantazii, aby pracovala naplno,“ krčí rameny osmadvacetiletý Dušan.

6. Zuby na kůži

„Lehké kousnutí může být dráždivé, nicméně ostré řezáky na penisu nejsou nic moc,“ vysvětluje třiatřicetiletý Lubomír. „Bojíme se toho, že ženy svoje zuby neovládnou, takže tiše trpíme a čekáme, kdy opět začnou masírovat penis jen rty. Tohle opravdu není pro každého a taky to každá neumí,“ zastává názor oslovený čtenář.

Foto: Thinkstock

Pozor na zuby, zvláště na místě, které je pro pány opravdu citlivé. Na jeho chloubě!Foto: Thinkstock

7. Prst v zadnici

„Prostata, mužský bod G a kdesi cosi. Nové věci ano, ale od kdy je přirozené špulit na milenky zadek a nechat si do něj něco strkat? Co vím, tak nikdo z mého okolí to nevyžaduje, ba naopak se tomu brání,“ hájí mužské zadnice třicetiletý Adam s tím, že pokud žena přijde, že to vyloženě chce zkusit, nemůžete ji odmítnout. „Urazila by se. Už jen kvůli tomu, že projevila takovou odvahu,“ komentuje Adam.

8. Zakrytý výhled

„Hodně mužů se strašně rádo dívá, jak jim žena zpracovává penis ústy. Škoda, že to některé ženy uráží a připadají si kvůli tomu příliš submisivně,“ svěřuje se devětadvacetiletý Robin. „Přitom muž, když se mu takový pohled naskytne, cítí neskonalou vděčnost. A jestli se nemůže dívat, strašně ho to mrzí, ale radši zavře pusu a výtku spolkne. Co kdyby milenka přestala? Prostě je to další věc, kterou trpíme,“ dodává Robin.

Tak to vidíte, muži během sexu trpí!

A kdy trpíte vy?

Reklama

Načítám