Hlavní obsah

Sex: Vášeň po telefonu? Naučíme vás ji rozjet!

Foto: Thinkstock

Svádět muže po telefonu může být zábavné a sexyFoto: Thinkstock

Reklama

Chlípná slovíčka, jiskřivé napětí, masturbace a příslib skvělého milostného setkání. To je sex po telefonu! Co ale při něm dělat a říkat, aby to nepůsobilo uměle a trapně? Víme to, hezky krok za krokem!

Článek

I když výzkum časopisu Nature odhaluje, že v sexu je pro muže nejdůležitější vizuální vjem, lze pány dostat i „přes ucho“ – po telefonu. Jak si jinak vysvětlit ty tisíce zákazníků erotických linek? Zkrátka, kde je jen náznak erotiky, tam jsou i muži. A toho se dá využít i v každém milostném vztahu. Kdy?

Není to nic neobvyklého. Partner odjede na služební cestu a vy přemýšlíte, že ho poškádlíte sexy rozhovorem (klidně to ale zkuste i jako příjemné zpestření vašeho sexuálního života), při kterém se rozžhaví i mikrofon vašeho mobilu. Ač jste zapálené pro věc, pořád nějak nemůžete sebrat odvahu. Proč? Jednak určitě nevíte, jak začít a co říkat, taky vás trápí to, abyste se neztrapnily. Obavy stranou. S našimi radami se z vás stane žhavá call girl.

Z pasivního naslouchače aktivním parťákem

První krok je tím nejtěžším, to nemá smysl zapírat. Vytočte jeho číslo a laškovným hlasem se zeptejte, co právě dělá. Když si zrovna bude u číšníka objednávat večeři, nemá smysl pokračovat. Stáhnete se a necháte tuhle sexy hru na jindy.

Foto: Thinkstock

Miláčku, hádej, na co myslím...Foto: Thinkstock

V opačném případě si radši ještě jednou ověřte, že je vhodná doba. Čím? Vybídněte ho k přemýšlení otázkou: „Hádej, na co teď myslím?“ Z druhého konce drátu budou přicházet více či méně pravděpodobné varianty. Odpověď však bude: „Na tebe.“ Když to řeknete koketním tónem, dáte tím jasně najevo, o co vám jde, čímž navodíte tu správnou atmosféru. Poté můžete pokračovat výčtem toho, co máte právě na sobě (ideálně opravdu máte – lépe se tak sžijete s rolí). Když se jen tak mezi popisem kalhotek a podvazkových pásů zeptáte, zda se mu to líbí, povzbudíte ho v myšlenkách ke spolupráci.

Mluvte řečí chtíče

V dalším kole ho zbavte dechu popisem toho, co dělají vaše prsty. Jak přejíždějí po krku, dotýkají se žlábku mezi ňadry… Jeden neposeda vklouznul pod ramínko podprsenky, zatímco druhý rejdí v rozkroku a chce sundávat kalhoty. Nemáte odvahu rozbalit to takhle přímo? Využijte dvě možnosti.

  • „Zdálo se mi, že…“(jsi mi jazykem vepsal do klitorisu celou abecedu, roztrhal jsi mi tu červenou košili a podobně) Tip pro umělkyně: Ve vyprávění použijte jemu známé rekvizity (viz červená košile). Partner si tak ve spojení s reálnou věcí lépe vybaví nabízenou situaci.
  • „Kdybys tu byl, určitě bys dělal…“ (tisknul má prsa k sobě, hladil stehna, líbal na bradavkách…) Tip pro umělkyně: Osobní tajné erotické představy se mohou stát skutečnými. Stačí se o nich do telefonu zmínit nenásilnou formou: „Už vidím, co bys se mnou prováděl.“ (Nemyslete si, že o tom nebude po večerech přemýšlet.)

Reality show

Obě dvě varianty jsou jakoby na oko bez vaší přímé účasti. Popisujete „iluzi“, sen, ve kterém se může odehrávat cokoli. Proto neexistují žádné hranice, nic vás nedrží při zemi, nikdo to nebude spojovat s vaším konkrétním přáním. Takže se můžete naplno rozjet. Nestačí pouze obecný popis, je třeba se do toho „položit“. Pro povzbuzení jeho představivosti je nutné do mikrofonu sypat informace o tom, kde se ho dotýkáte, co dělají jeho rty na těch vašich, jak je krásné, když vám šeptá do ucha lechtivá slovíčka… Nezapomeňte do svádění zahrnout i popis vašich oblíbených praktik, třeba orální sex (vše poptřebné najdete ve článku Staňte se mistryní orálního sexu – to zabere.

Autoerotika vítaná!

Při vzdychání do telefonu se dotýkejte samy sebe a snažte si barvitě představovat, to, co popisujete. Uvedete se do varu, což vám pomůže překonat druhou nejtěžší překážku: mluvení o svém pohlaví. Použijte pro něj nějaké přízvisko (určitě nějaké máte), jestli vám otevřená, skoro až „špinavá mluva“ viz Při sexu mi musí nadávat. No a? dělá potíže. Popište předem, co hodláte udělat, a to se všemi detaily. Zmiňte se o chtíči, který s vámi cloumá a o prstech, které se dostávají hlouběji a hlouběji...

Slovy sexuologa Zlatko Pastora: „Sex a telefon dnes k sobě patří jako rozkrok kalhot u kolen adolescenta. Po telefonu se seznamujeme a milujeme, ale i rozcházíme a nenávidíme. Není vidět, jak se červenáme, nemusíme se dívat do očí. Obojí se může hodit.“ Přesně tak. Nejste vidět, takže si to konečně můžete udělat po svém!

A co vy? Praktikujete sex po telefonu?

Reklama

Související témata:

Načítám