Hlavní obsah

Sex: Ve kterých pozicích se muži neradi milují? Běžně je používáte!

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Ačkoli se mylně uvádí, že muži milují jakýkoli intimní kontakt, a taky „mohou kdykoli“ a jakkoli, je to přesně obráceně. I oni v sobě dusí spoustu negativních pocitů, nechuť a dokonce i odpor k jistým sexuálním polohám. S čím konkrétně má většina problém? Tohle byste od „koníčka“ nebo „pejska“ asi nečekali!

Článek

Muži. I když mají předem zajištěný orgasmus prakticky téměř ve všech milostných pozicích (žádná jim nepůsobí nějak extra velké potíže a navíc vyvrcholení dosahují snadněji než ženy), jisté variace běžných sexuálních poloh patří k jejich méně oblíbeným. Aspoň většinou. S čím se při sexu potýkají a co by nejradši úplně vynechali?

Misionář

Vy na zádech, on mezi vašima nohama. Obměn téhle „prapůvodní“, klasické a téměř nestárnoucí polohy existuje asi tolik jako položek na nákupním seznamu. A v tom je možná zakopaný onen pověstný pes.

Mnoho žen totiž tuto pozici vyhledává až příliš často (vidí v ní romantiku, není od nich očekávána příliš velká aktivita), takže se část milenců s kalhotami na půl žerdi začne nudit. „Misionář je tak typický, běžný a rutinní,“ překřikuje Michal Petra. No, něco na tom bude.

K tomu si přičtěte, že při tomto klasickém způsobu milování muži dostávají křeče do hýždí a po chvíli je téměř vždy začínají bolet paže, protože na nich drží svou váhu. Zároveň přihlédněte k tomu, že vy chvíli chcete sex „rychleji“, pak zase pomaleji, a muž se k tomu všemu snaží načasovat váš orgasmus. Ještě se divíte, že se mu někdy do misionáře nechce?

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Zase misionář?Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Žena nahoře

Pořádná jízda? Tu muži zbožňují, nicméně pravidelně se modlí, aby se jejich milenka nenechala příliš unést a hru na rozhýřenou kovbojku nepojala moc realisticky. Leckdy totiž stačí špatný úhel a příliš mnoho zaujetí, které předchází lupnutí v klacíku. Ztopořený penis se zkroutí nebo ohne do pozice, kterou by nevymyslel ani Bůh. Tento stav může způsobit přetržení šlach a vaziva, jež s sebou nese vnitřní krvácení. Když tedy koníček, tak jedině opatrně!

Lžíce

Oba na bohu, v řadě za sebou. Takové milování je pohodlné, mazlivé, smyslné a lenivé. Aspoň se to tak říkává. Pravda je taková, že když si lehnete na bok, partner do vás vstoupí zezadu a obejme vás pažemi, jedna z nich zůstává pod vámi. V případě, že po sexu usnete, má muž s nedokrvenou rukou docela problém, čehož se předem děsí.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Dámy, neusínejte hned po milování v poloze lžíce...Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Psí styl

Tato poloha mužům nabízí snad nejhlubší proniknutí vůbec a zároveň v nich probouzí primitivní zvířecí pudy. Vy jste na čtyřech, on na dvou. Fyzická aktivita závisí výhradně na milenci. V tom problém není, ale část mužů tuto polohu nenávidí pro odřená a spálená kolena, křeče v nohách a příliš snadné vyklouznutí penisu, které, jako v případě zběsilé jízdy, může poškodit jejich rodinné klenoty. Navíc není příliš snadné „trefit se“ a udržovat tempo, pokud se miluje dvojice s výškovými rozdíly. Psí styl je skvělý, ale evidentně ne pro všechny….

Anální sex

Je jedno, jestli ležíte na boku a špulíte pozadí, nebo si hrajete na pejska. Co se týče análního potěšení, obecně muže nesmírně láká. Jenže na stranu druhou se hrozně obávají, že když svůj penis vytáhnou, uvidí na něm něco, co nečekali. Taky je znepokojuje fakt, že většina žen s análním sexem souhlasí jen kvůli tomu, aby svého partnera potěšily, ne proto, že by jej milovaly. To je znejišťuje. Touží totiž po nadšení svých milenek, touze v jejich očích a hlavně smyslné (dobrovolné) aktivitě. No, možná si muži a ženy nemají co vyčítat, že?

A co vy nenávidíte na misionáři nebo psí pozici?

Reklama

Načítám