Hlavní obsah

Sexuální pozice podle slunečních znamení

Foto: thinkstock

Zdá se, že každá milostná pozice není vhodná pro každého. Co bude vyhovovat právě vám?Foto: thinkstock

Reklama

Jak se chce milovat Beran, Býk, Blíženec nebo ti ostatní? Podle slunečního znamení poznáte, jaká milostná pozice je nejhodnější pro každého z dvanácti milenců zvěrokruhu!

Článek

Zajímá vás, jaká jste sexuální osobnost, a tudíž jaká je pro vás ideální sexuální pozice? Zjistěte to!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Charakteristika: Dobrodružný, štědrý, zajímá ho hlavně fyzická přitažlivost, potřebuje cítit jemný odpor ze strany druhého, jinak se brzy začne nudit.

Vhodná pozice: Mužné křeslo

Posaďte ho na postel, ruce mu dejte dozadu, ať se o ně opře. Posaďte se mu do klína, nohy vyšvihněte na jeho ramena. Není to snadná poloha, ovšem otevřenost vůči orálnímu sexu je zřejmá, proto Berana neskutečným způsobem nadchne!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Charakteristika: Potřebuje milenku s jemnými způsoby, s dominantností u něj nepochodíte, neboť on je dobyvatel.

Vhodná pozice: Ypsilon

Lehněte si na záda, pak pokrčte jednu nohu, tu druhou mírně nadzvedněte. Muž si přilehne kolmo k vaší pánvi. Po tomto propletení budete připomínat písmeno ypsilon. On se bude cítit jako lovec, vy si užijete v poloze, která vystaví váš klín slastnému tření!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Charakteristika: Miluje se rád – všemi způsoby a ve všech pozicích. Ocení každý návrh na inovaci a zpestření, už jen z pouhé zvědavosti.

Vhodná pozice: Zpětný chod

Blíženec potřebuje být překvapován, proto ho nechte, aby se položil na záda a nohy přitisknul k hrudníku. Otočte se k němu zády, osedlejte si ho, opřete se o jeho pozadí a stehna. Pohyb vychází z boků, kterými můžete točit. Nebo taky ne. I nahoru a dolů to jde skvěle!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Charakteristika: Mazlivý a romantický, i když se občas tváří, že je největší samec na světě. Dívejte se mu do očí!

Vhodná pozice: Výpad

Nejdřív na to jděte jemně – v misionáři, pak už se s ním nemazlete! Položte ho na záda, obkročmo si na něj sedněte, ale jednu svoji nohu ledabyle „zapomeňte“ vzadu. Právě tahle opozdilá dáma si ustele mezi mužova stehna. Mrkněte na něj významným pohledem a jednu jeho ruku přiložte na svoje ňadro.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Charakteristika: Hrdý a vznešený, prostě král, který obdivuje milenky „kouzelnice“ s taktem a touhou objevovat.

Vhodná pozice: Těsný kontakt

Vana plná pěny způsobí poprask, ale i bez ní si Lev bude lebedit, když mu naservírujete tohle: Požádejte ho, aby dosedl na paty, pak na něj tváří v tvář nasedněte a nohama ho sevřete okolo boků. Ať vám pomáhá při nadzvedávání pozadí!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Charakteristika: Stydlivá, trochu konzervativní, ovšem se správným protějškem i vášnivá… Tak to je Panna, pro niž je důležitá hlavně něha.

Vhodná pozice: Lázně

Lehněte si na záda, dejte nohy od sebe, jednu pokrčte. Milenec shora přilehne a nakloní se k jedné straně, přičemž svojí nohou položenou na posteli udržuje rovnováhu. Vaše volná, natažená noha objímá partnera. Jednoduché, efektní, účinné a smyslné…

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Charakteristika: Něžné, zvídavé, hravé. Obdivují fyzické krásy protějšku a snaží se zahnat šeď a nudu.

Vhodná pozice: Vestoje

Čelem k sobě, tváří v tvář, každý ruce v pase toho druhého, aby ho přidržoval. Tak to je něco pro Váhy, které touží po souznění duše i těla! Tenhle erotický tanec nezná obdoby a vy se můžete jen tiše usmívat. Jo a pokrčte nohu a opřete se o zeď, to se taky počítá!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Charakteristika: Eroticky založené znamení potřebuje lásku a sex (častěji než obvykle) jako sůl! V tomto případě je extravagance velmi vítaná!

Vhodná pozice: Psí poloha s taburetkou

Štíra pozicí na všech čtyřech nepřekvapíte, ledaže si na pomoc vezmete taburetku. Kolena jsou položená na ní, rukama se opíráte o zem. On to má podstatně jednodušší. Jen si přijde, zasune a… Dál už to znáte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Charakteristika: Občas víc mluví, než se miluje, většinou čeká na impulzy od partnera, kterému způsob milování a jeho tempo přizpůsobí.

Vhodná pozice: Most

Lehněte si na záda, ruce položte podél těla a pánev zvedněte do mostu. Partner do vás vstoupí vkleče. 10 bodů pro vás za celkový dojem a efektnost!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Charakteristika: Praktický, houževnatý partner a milenec, který se velmi často fyzicky i citově ovládá. Potřebuje duševní porozumění.

Vhodná pozice: Boční vítr

Klekněte si naproti sobě a přitiskněte doslova tělo na tělo. Pak vy dáte nohu stranou tak, aby on měl k vám volný přístup. Kozoroh ocení kombinaci objetí, těsné blízkosti, očnímu kontaktu a střetu vašich ňader s jeho hrudí!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Charakteristika: Má rád, když milování tak nějak nenásilně, přirozeně vyplyne ze situace. Pak i někdo tak trochu lenivější zatouží po inovacích a netradičních postupech.

Vhodná pozice: Blízké setkání

Lehněte si na záda a zadeček nechte na okraji postele. Nohy spusťte dolů a dejte je od sebe. On, klečící a samozřejmě překvapený vaším nápadem, přiklekne do vzniklého prostoru (centimetry navíc získá díky polštáři pod koleny) a půjde na věc. Využijte jeho volných rukou k neřestem!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Charakteristika: Rybička i Rybák se rádi v posteli nechají vést (aspoň si odpočinou). Občas trochu inklinují k drsnějším hrátkám, ale s prvky něhy a oddanosti.

Vhodná pozice: Intimní důvěra

Nechte ho, aby si sedl na okraj postele a nohy nechal volně svěšené dolů. Vy si na něj tváří v tvář obkročmo sedněte, vzájemně se pevně chyťte za ruce a teď to přijde. Ohněte se v pase směrem dolů k podlaze, na které, v zájmu bezpečnosti, nechte ležet polštář.

A jakou polohu milujete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám