Hlavní obsah

Tohle je 6 postelových trapasů, kterým se můžete vyhnout!

Foto: THINKSTOCK

Nejlepší sex je bez trapasů. Ale i když se nějaký přihodí, je skvělé, když se tomu můžete s partnerem zasmát!Foto: THINKSTOCK

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chce vás líbat, ale najednou se odtáhne? Při pohlazení vašich vlasů mu zůstanou v ruce? A co ta červená, která se objevila na prostěradle? Tak tyhle trapasy už nikdy nemusíte zažít!

Článek

Před milováním, během něj i po něm se může pokazit cokoli, ale některým nepříjemnostem se dá předejít. Odteď už vám těchto 6 momentů nebude kazit sex!

1. Něco ti upadlo!

Pro krásu se musí trpět! Vlasové příčesky jsou toho důkazem. U romantické večeře s nimi uděláte parádu, během společného sprchování, kdy si jednou rukou jistíte sponky, už nikoli. A co teprve, až vás ve víru vášně zatáhne za kštici a ona mu zůstane v ruce? „Mám to za sebou! On zíral, ze mě vypadlo, že jinak je na mně všechno pravé,“ vypráví čtenářka Simona s tím, že příště si už dala pozor. „Celé jsem to sepnula do culíku gumičkou, abych to pojistila. Pro muže, který se s něčím takovým ještě nesetkal, je to šokující. Myslí si, že za ten trapas může on,“ dodává Simona.

2. Milostné tekutiny

Nejrůznější tekutiny – od slin, potu k mužskému ejakulátu a ženským milostným šťávám – k sexu patří. Jenže najednou vášeň opadne a vy řešíte znečištěnou postel. Kdo má spát na mokrém fleku? „Jednou vy a jednou on,“ nechává se slyšet britská sexuoložka Tracey Cox.

Tip pro citlivé: Opravdu se chcete vyspat v suchu? Všechno má nějaké řešení! Před akcí pod sebe můžete hodit omyvatelné PVC prostěradlo z erotického obchodu! Superromantické to tedy není, ale účel světí prostředky. (Orientační cena 500 korun.)

Foto: thinkstock

Občas se v sexu něco nepovede, důležité je se z toho poučit...Foto: thinkstock

3. Nudný výraz

„Když je chlap unavený, vzteklý nebo znechucený, může chtít jen sex. Je to náš ventil. V těchto případech to toužíme mít za pár minut za sebou, a to bez emocí a námahy. Že u toho zíváme a nesnažíme se? Vždyť my se s vámi nadřeme zase jindy,“ říká Michal. Vadí vám tenhle přístup? Možná ho někdy máte taky! Co s tím?

Podle filadelfské psycholožky Barbary De Angelis, která podobné situace popisuje v knize Tajemství mužů, které by každá žena měla znát, má podobné chvíle každý, proto je třeba pochopit, že někdy jde partnerovi jenom o sex. Ostatně, i vám se to může stát... „Jen jeden orgasmus a běž!" Ovšem partner by měl vědět, že se jedná o výjimečné situace. Ještě by si mohl myslet, že sex s ním chcete urychlovat napořád. A co když vy rozpoznáte, že mu jde jen o sexuální úlevu? Nechce se vám do akce? Tak nechte sex na jindy. Vždyť i on vás může odmítnout.

4. Špatný dech

Co vám to udělá, když si po jídle vezmete žvýkačku nebo mentolku? Jednu nabídněte taky jemu… „O pravidlech ústní hygieny se hovoří méně. Vyšťouráte-li při polibku kousek rajčátka v jeho ústech, je to důvod k zamyšlení,“ říká sexuolog Zlatko Pastor. Ani dech kuřáků není příliš lákavý. Součástí každé dámské kabelky i pánské kapsy by měly být výše zmínění pomocníci v boji proti nevábnému sexu s nádechem trapnosti.

Foto: thinkstock

Nenechte se neúspěchem odradit a s partnerem si promluvte. Vždyť i on si chce milování užít, ne?Foto: thinkstock

5. Červená stopka

Ve filmech to tak bývá. Ona se jde nejdřív „nachystat“ do koupelny. Ve skutečnosti se kontroluje. Vhodnější čas na hlášky typu „zapomněla jsem si oholit nohy“ a „ty vado, dostala jsem to“ nenajdete. První případ se vyřešit dá, pokud jste ve své koupelně,ten druhý nezatajíte ani za zlaté sele. Tak s pravdou ven a úsměv k tomu. Vždyť existuje spousta možností, jak uspokojit protentokrát jen jeho. Spolehněte se, že on vám to jindy rád oplatí!A ty nohy si příště oholte o den dřív.

6. Únik plynu

Žaludeční kolaps se zvukovým doprovodem? Jak zahanbující a odpudivé! Vyhněte se mastnému, tučnému a kořeněnému jídlu aspoň pár hodin před milováním, tím eliminujete rizika! Jinak vás ochraňuj pánbůh.

A víte, co? Když už se něco takového stane, zkuste to zachránit úsměvem. Ostatně, jinou možnost ani nemáte.

A co trapného se v posteli stalo vám? Prošlo vám to?

Související témata:

Načítám