Hlavní obsah

Sexy hrátky s ňadry: Z tohohle muži zešílí!

Foto: thinkstock

Dejte mužům, po čem touží. Svá ňadra!Foto: thinkstock

Reklama

Ňadra jsou zbraně každé ženy. Umíte je využívat? Jestli ne, tak tyhle nápady zařídí, aby z nich váš muž naprosto zešílel! Naučíme vás prsní rodeo!

Článek

Váš milenec bezpochyby miluje vaše poprsí. Už jen to, že se na hrudník bude toužebně dívat, může být formou předehry. Tak zahoďte stud a vyjděte si nahoře bez! A co potom?

Lechtivé domácí práce

Poklízejte v průsvitném tričku, pod které si „zapomenete“ vzít podprsenku. Jen vsugerujte partnerovi, že se jich chce dotknout, zmáčknout je a dráždit. Necítíte se bez podpěry prsou dobře? Kupte si otevřenou podprsenku bez košíčků, která ňadra nadzvedne tak, aby vypadala dobře, ale zároveň nebudete mít potřebu ji sundávat. (K sebevědomí někdy stačí opravdu málo!)

Hroty v pozoru

Navíc, s tímhle dráždivým kouskem prádla budou kdykoli vidět vaše vztyčené bradavky. Z toho muži šílí! „Nic není tak sexy jako prosvítající bradavky pod světlým tričkem. Prostě na to místo přišpendlíte oči, které nejdou odlepit, to je zákon přírody,“ směje se účetní Marián.

Koneckonců, o tvrdost růžových knoflíčků se mohou pánové zasloužit i sami. Dejte mu do ruky kostku ledu. Že na sobě budete mít ono tričko? O to líp! Stimulace přes látku je stylová! Až si vršek sundáte, můžete použít některou z pomůcek. Přísavky, svorky či mini vibrátory na bradavky zaručeně způsobí erekci bradavek. Jak říká americká sexuální koučka Lora Somoza: „I nepatrné množství tlaku může způsobit velké horko.“ S tvrdými hroty pak jezděte milenci po těle!

Foto: isifa

Fascinuje partnera vaše poprsí? Rozehrajte s ním žhavé rodeo!Foto: isifa

Sladké rekvizity

Šlehačka, smetana či čokoládový sirup? S vášní i citem z prsou tohle všechno slíže! (Pokud máte velká prsa a jazykem si dosáhnete na bradavky, pomozte mu.) „U toho miluju, když mi prsa visí nad obličejem,“ doporučuje čtenář Luboš. Dalším tipem je dětský olej aneb inspirace z pornofilmu. Pohled na mastná a lesklá prsa je pro některé muže naprosto famózním zážitkem. Heslo dne: nakapat, rozetřít, nechat se obdivovat.

Masírování dvojčat

„Pohled na ženu, jak si mačká prsa a bradavky a slastně si je masíruje, je boží,“ rozplývá se redaktor Honza. Takže, k ruce nějaké mazadlo (omastěte i rýhu mezi kopci) a občas si olíznout rty! Až bude z takového prsobraní celý paf, dorazte ho a jeho penis stisknete mezi vaše prsa. Lehněte si na záda, on si nad vás poklekne a nechte ho tam zajet. Že jsou nutné určité „objemové předpoklady“? I menší prsa lze zafixovat bondage páskou. Z takového prostoru penis jen tak nevyklouzne.

Variantou je i horké křeslo. Muž si sedne na židli, vy si kleknete mezi jeho nohy, předkloníte se a „scvaknete“ mu ztopořený rozkrok. Začněte pomalými pohyby a přidávejte na intenzitě. Máte chuť to dokončit? Počkejte ještě a buďte na chvíli pasivní!

Chvilka pro sebe

Nechte ho masírovat vám bradavky krouživými pohyby. A nejen je. „Bradavka je primární erotogenní zóna jen do určité míry. Lidé si to myslí proto, že je tak viditelná,“ upozorňuje kalifornská sexuoložka Jaiya Ma. Ale právě těsně nad ní je další bod slasti. Nechte si ho poškádlit a za odměnu mu dovolte zasněžit vám oba horské vrchy. Oba budete spokojení!

Tak co, půjčíte mu svoje poklady dnes večer?

Reklama

Související témata:

Načítám