Hlavní obsah

Sexy Vánoce: S bičíkem a pouty!

Foto: Thinkstock

Zahrajte si ve své ložnici na dominuFoto: Thinkstock

Reklama

Erotické Vánoce! Co si takhle nadělit pod stromeček pár sexy hraček, které promění fádní milování ve vzrušující zážitek? Vyberte si mezi drsně vypadajícími pomůckami – s něžným efektem!

Článek

Nemusíte být fetišista, sadista ani osoba se sklony k násilí nebo extrémním požadavkům na bolest, aby se vám zalíbilo něco neokoukaného, co dosud nemělo ve vaší ložnici ani špetku prostoru. Takové svazování partnera, hra na dominu s bičíkem v ruce, používání rekvizit jako kožených nebo latexových obleků, pout, masek na oči nebo hraní si na různé situace, ve kterých je hlavním motivem jemné potrestání milence nebo náhlé přepadení, mohou být impulzem pro znovunalezení touhy a vášně ve vaší ložnici.

Nadchnout se pro věc

V podstatě i střídání submisivity (oddanosti) a dominance (nadřazenosti) znáte z běžného sexuálního života. Partner například začne intimně dorážet, ale vy nemáte na sex náladu, takže se zdráháte, ale nakonec vás to jeho snažení začne bavit a oddáte se mu. On je v roli dominantního, který si jde za svým cílem.

Co tedy tyto situace trochu „zveličit“ a zařádit si tak trochu po svém, i když v předem určené roli? Bude vás to bavit, když do toho vložíte emoce!

Nevidím nic, vnímám všechno

Pro začátek si můžete pořídit zaslepující masku na oči, před kterou zůstane tvář „kriminálníka“ nebo mučitele vašich rozněžnělých míst utajená. K tomuto účelu sice postačí i obyčejný šátek, ale představte si partnerův výraz, když něco takového vyndá o Štědrém dni z krabice… Takový večer jistě bude mít velmi zajímavou dohru!

Jeden smysl vyřazený ze hry znásobí výkony těch ostatních, takže budete lépe vnímat zvuk nebo doteky. To stojí za to! Masku pořídíte v sexshopech nebo e-shopech (hledejte v oddělení BDSM, orientační cena 149 korun). Pro jeho pocit bezmocnosti poslouží i řinčící řetěz, který symbolizuje podřízenost. Očekávejte, že vás poslechne na slovo!

Nikam nepůjdeš!

Následovat mohou pouta – kovová nebo třeba roztomile plyšová. Znehybnit partnera během předehry znamená jiskrný zážitek pro oba. A hlavně taky nahrává uniformám. Takový výslech na policejní stanici, kdy je váš partner předvolán pro něco hodně nepěkného a vy máte za úkol dostat z něj pravdu, může být velmi vzrušující! V roli sexy drsné policajtky vám to bude slušet! Plyšová pouta pořídíte v různých barvách od modré, žluté, červené až po tygrovanou za cca 380 korun. Kovová o něco méně – 345 korun. Pouta na nohy stojí něco přes 1000 korun.

Oblečená, neoblečená?

Co by byl správný sexuální nářez bez gumy, latexu nebo igelitu? Gumové oblečení na některé páry působí přímo až afrodiziakálně. Mezi oblíbené materiály dál patří latex, který je vzrušující již sám o sobě. V prodeji je latexový roubík (cca 290 korun), tanga kalhotky (350 korun), body, nadkolenky, minisukně (490 korun), latexové rukavice v červené, černé nebo bílé barvě působící něžně až andělsky (950 korun) a další kousky. Takové lakované šaty hostesky či zdravotní sestřičky pořídíte za bezmála 1700 korun, ale to už je pro opravdové fajnšmekry.

Ale ani igelit není k zahození a oproti latexu má jednu velkou výhodu: je skrz něj vidět všechno potřebné. Ze shonu od pečení vánočního cukroví si tak můžete od plotny odskočit zabalit nejen linecké těsto, ale i manželův (překvapený) rozkrok.

Čím se nechat obdarovat?

Pro efekt nepřístupné ženy se krásně hodí Bijoux indiscrets neboli černé broušené kamínky na ňadra, které vykouzlí slušivý a dráždivý obrazec okolo dvorce a bradavky, od něhož partner neodtrhne oči. (Cena cca 200 korun.) I vy sama ze sebe budete překvapená!

Kožené důtky (řemínky) nebo klasický bičík se drží na ceně od 450 korun. A to žádné paní nesmí ve výbavě chybět! Než si takovou věcičku pořídíte, zkuste, jestli vás bude bavit – vytáhněte na partnera třeba malou pomlázku a jemně ho popleskejte po odhalené kůži. Bude, nebo nebude to pro vás?

Změna vlasů dělá divy!

Jestli ne, ke změně vlastní osobnosti a vytvoření chlípných zážitků pomůže nasazení paruky. A věřte, že ta dělá divy! Z blondýnky hříšnou brunetkou, z brunety něžnou a naivní slečinkou… Vžijete se do role otrokyně, královny nebo nemravné uklízečky tak rychle, že se on ani nestačí svléknout. Jste přece někdo jiný, ne? Můžete si dělat, co se vám zlíbí! (Vlasový převlek pořídíte okolo tisícovky.)

Tak co, už víte, čím si okořeníte svátky a vstup do dalšího roku?

Reklama

Související témata:

Načítám