Hlavní obsah

Šedivění a vypadávání vlasů jako nevratný proces? Donedávna tomu tak bylo

Foto: navlasil.cz

Kosmetický přípravek Navlasil obnovuje přirozený pigment ve vlasech a zvyšuje jejich hustotu. Přirozeně. Rychle. Bez vedlejších účinkůFoto: navlasil.cz

„Když mi kadeřnice opakovala, že mi opravdu hodně padají vlasy, rozhodla jsme se to řešit. Pozorovala jsem to na kartáči sama, ale dlouho jsem vše přehlížela.“ „Jednoho dne jsem poblíž levého ucha narazila při česání na lysinu. Nebylo mi ale ještě ani třicet. Byla jsem z toho v šoku.“ Máte také problémy s vypadáváním a zhoršenou kvalitou vlasů nebo předčasně šedivíte?

Článek

Vlasy jsou korunou krásy každé ženy. Proto není divu, že jim věnujeme tolik pozornosti a péče. Řada z nás nedělá žádné kosmetické přešlapy, tak proč se nám vlasy lámou, vypadávají více, než je zdrávo, a dříve šedivějí? Za řídkou kštici, nevzhledné lysiny či předčasné šediny mohou vedle genové predispozice často také hormonální změny, nedostatek potřebných živin v těle, nadměrný stres či dlouhodobě nevhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Naštěstí existuje snadné, klinicky ověřené a efektivní řešení.

Co opravdu víte o svých vlasech?

  • Průměrně je každý z nás majitelem asi sta tisíc vlasů. Jejich počet se však liší podle barvy: blonďatých je nejvíce, zhruba 130 000, nejméně pak zrzavých, těch bývá kolem 90 000. Denně vypadne i stovka vlasů. Věkem bohužel počet vlasů přirozeně ubývá.
  • Tloušťka či kvalita vlasu záleží nejen na barvě či rase, ale také na přesném místě na hlavě, kde vlas roste. Obecně jsou to však ženy, které v porovnáním s muži mívají vlasy silnější.
  • První vlasy rostou již nenarozenému dítěti zhruba ve dvacátém týdnu těhotenství. Počet vlasových cibulek je vrozený, během života nepřibývají. Každá si žije svůj vlastní životní rytmus – odpočívá nebo z ní roste vlas.
  • Za měsíc vyroste vlas v průměru o půl centimetru. Jeho životní cyklus pak trvá obvykle až čtyři roky.
  • Barvu vlasů určuje pigment zvaný melanin. Vlasy šedivějí, když produkce melaninu začne klesat. Ztrátu tohoto pigmentu v mladším věku značně ovlivňuje stres a nezdravý životní styl.

Navlasil: Kosmetický přípravek budoucnosti

Vypadávání vlasů, jejich řídnutí či šedivění může být frustrující a dokáže narušit zdravé sebevědomí. Dnes už však můžeme sáhnout po přípravku, který díky skutečně průlomovým látkám zabere přirozeně, rychle a bez vedlejších účinků. Bezoplachové vlasové sérum Navlasil je navíc z 97,8 procenta přírodního složení.

Foto: navlasil.cz
Více

Navlasil obsahuje průlomové aktivní látky zastavující vypadávání vlasů a šedivěníFoto: navlasil.cz

Komerční sdělení

Vlasové sérum Navlasil v pěti bodech

  1. Zrychlení růstu vlasů. Přírodní patentovaná aktivní látka Redensyl se získává ze dřeva Modřínu opadavého a Čajovníku čínského. Obnovuje hustotu a podporuje růst nových vlasů. Podle klinických studií dokáže aktivovat až 28 000 nových vlasů během 3 měsíců užívání.
  2. Zastavení šedin. Stabilizovaný antioxidant Darkenyl v kombinaci s Acetyl tyrosinem bojuje proti šedivým vlasům tím, že chrání vlasové folikuly před oxidací. Dokáže snížit počet bílých vlasů až o 56 procent.
  3. Stop vypadávání vlasů. Capxyl jako biomimetický peptid a přírodní extrakt z Červeného jetele stimuluje regeneraci vlasů, zvyšuje počet aktivních folikul a snižuje mikrozáněty v koříncích.
  4. Žádné lupy a svědění. Přírodní rostlinný extrakt z Vrbovky úzkolisté známý jako Defenscalp reguluje kožní maz na pokožce hlavy, a to až o 58 procent po 15 dnech užívání. Snižuje viditelnost lupů až o polovinu a zklidňuje podrážděnou pokožku.
  5. Přirozená barva plná lesku. Patentovaný biomimetický peptid Greyverse snižuje počet šedin až o 47 procent a má příznivý vliv na zdraví a kvalitu vlasů.
Foto: navlasil.cz

Navlasil: Kosmetický přípravek budoucnostiFoto: navlasil.cz

„Navlasil jsem užívala přesně podle návodu po dobu jednoho měsíce. Už po prvním týdnu byly viditelné výsledky. Přestala mě svědět vlasová pokožka, lupy zmizely zcela, postupně vlasy méně a méně vypadávaly a jako by se jim vracelo zdraví a život. Je krásně vidět, jak mi rostou vlasy nové a zdravé. Opravdu to funguje a Navlasil doporučuji všem. A jako bonus mi o hodně méně šediví vlasy,“ popisuje zákaznice Petra.

Tip: Vlasové sérum Navlasil má krásnou vůni s nádechem vanilky a cedrového dřeva.

Opravdu to funguje?

Z klinických studií je patrné, že úspěšnost skutečně viditelných účinků se při pravidelném užívání po dobu alespoň tří měsíců často pohybuje mezi 60 a 70 procenty. První viditelné účinky se projeví snížením množství vypadávajících vlasů. Snížení šedivých vlasů je pozorovatelné po delší době užívání vlasového séra Navlasil, minimálně však po tříměsíční pravidelné aplikaci.

Foto: navlasil.cz

Výsledky studie po 1, 2 a 3 měsících užívání účinných látek (104 uživatelů ve věku 21 až 70 let)Foto: navlasil.cz

Foto: navlasil.cz

Jak Navlasil účinkuje?Foto: navlasil.cz

„Když mi kadeřnice opakovala, že mi opravdu hodně padají vlasy, rozhodla jsem se to řešit. Pozorovala jsem to na kartáči sama, ale přehlížela jsem to. Navlasil mi pomohl k ozdravení vlasů, začaly růst nové, vlasy zhoustly. Použití přípravku je velmi snadné a rychlé. Součástí balení je praktický dávkovač, jde o to použít přípravek jen jedenkrát denně,“ doporučuje zákaznice Alena.

Tip: Vlasové sérum Navlasil je možné proti šedinám či vypadávání aplikovat i preventivně.

Mějte husté vlasy bez šedin a vypadávání již za tři měsíce! Nakupujte z pohodlí domova s dopravou zdarma.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.
Související témata:

Načítám