Hlavní obsah

Šílené erotické pomůcky, na které nezapomenete!

Foto: isifa

Sex by vás měl bavit. A k tomu jsou určeny i erotické pomůcky. Jak se vám líbí ty z dnešního článku?Foto: isifa

Reklama

Mít v posteli Václava Klause? Dokážete si to představit? Že nepůjdete po vzoru Američanek, které si do ní berou Obamu? Pak vás možná nadchne umělá panenská blána či erotika pro psy!

Článek

Jsou věci, na které se nezapomíná: první láska, polibek, první sex, opilost a bizarní, trochu ulítlé či jinak výjimečné předměty, které opravdu uvíznou v paměti stejně jako trapas při premiérovém nasazení kondomu. Pakliže oponujete, že vy si rozhodně nepamatujete ani to, co bylo včera, věřte, že tyhle erotické pomůcky dlouho z hlavy nedostanete.

1. Prezidentské dildo

Tipněte si, kolik měří současný prezident USA Barack Obama? Hádáte 185 centimetrů? Máte i nemáte pravdu. Jeho současná kopie coby erotická pomůcka je 19 centimetrů vysoká, 5 centimetrů široká a váží 400 gramů. Je to totiž dildo! Ftalát free, vodotěsné, ohebné, nepotřebující baterie. A cena prezidenta? Necelých 35 dolarů čili asi sedm stovek. Za tak málo (nebo hodně?) si můžete hlavu státu vstrčit třeba do zadnice.

2. Mňau a čiči proti stresu

Je libo něco roztomilého, růžového a něžného? Pusťte si do postele japonské koťátko, které vydělává miliardu dolarů ročně. Vibrační masturbátor Hello Kitty (u nás v republice k prodeji za osm set korun) prý ulevuje od denního stresu a těší se oblibě po celém světě, kde se obchodníci nezdráhají prodávat ho hned vedle dětských hraček, třeba Hello Kitty v plyšové podobě.

3. Znovu pannou

Panenství ženy bylo odjakživa ceněno pro náboženské, sociální, a dokonce i ekonomické důvody. Když ženich o svatební noci zjistil, že nevinná není tak docela nevinná, způsobilo to poprask. Jó, tenkrát se ještě nevyráběly umělé panenské blány od společnosti Gigimodo. Plastový vak naplněný falešnou krví se zasune do pochvy, čímž odpadá problém s vysvětlováním mužům. Milenec má při souloži pocit, že je všechno v pořádku, o čemž ho po chvíli utvrdí vytékající barva. Pokud k tomu žena ještě přidá srdceryvné bolestivé grimasy, dílo se podařilo. Za kolik si panenství koupíte? Nejlevněji za 300 korun. To hymenoplastika vyjde několikanásobně dráž!

4. Vibrační ústa s knírem

Tento vskutku „veselý“ pryžový obličej simuluje orální sex s italským šéfkuchařem nebo postavičkou Maria Brothers z oblíbené počítačové hry. Mistr Jack, jak je tlamička pojmenovaná, budí respekt, a to je asi jediný praktický účel, který jsme v jeho spojitosti objevili, což se nám za 427 korun zdá docela málo.

5. Sexuální hračky pro psy

Nejlepší přítel člověka má taky svoje potřeby, no ne? A na to mysleli v Brazílii. Panenky pro psy nahradí polštáře, lidské nohy a ostatní zvířata, které čtyřnozí miláčci ke své masturbaci potřebují. „Napadlo mě to, když se můj pes vrhal na nohy každého člověka, kterého potkal,“ svěřil se se svým podnikatelským nápadem Marco Giroto, majitel společnosti PetSmiling, který po chvíli pátraní zjistil, že nikdo na světě erotické hračky pro zvířata nevyrábí. „Rozhodl jsem se udělat to jako první,“ řekl médiím.

Jestli i vy máte doma psího nadržence, který obtěžuje každou návštěvu, a zajímáte se o tento typ úlevy vaší i jeho, cenu produktu vám bohužel neřekneme, jelikož webové stránky výrobce prochází rekonstrukcí, ovšem i přesto se na nich dočtete, že když se pes uspokojuje na lidské noze, vycpaném zvířeti a jiných předmětech, nemůže dosáhnout ejakulace, neboť si nemá jak vypomoci „rukama“. Jakmile mu pořídíte erotickou novinku speciálně pro něj, změní mu to život. Tedy tak to aspoň avizuje sama společnost.

À propos, panenka se dodává ve třech velikostech, neboť německá doga bude chtít masturbovat určitě na něčem jiném než trpasličí pinč. To jen kdyby vám vrtalo hlavou, co Barykovi a Rexovi k Vánocům… Nebo snad máte vlastní šílený nápad?

Kterou z těchto erotických hraček považujete za užitečnou?

Reklama

Načítám