Hlavní obsah

Silvestr podle znamení: Jak budete poslední den roku slavit vy?

Foto: Profimedia

Různá znamení se na večírku chovají odlišně. Sedí naše charakteristika na vás a na vašeho partnera?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestrovské večírky se rozběhnou už za pár dní a vy se můžete dopředu připravit na to, co čekat od jednotlivých znamení. Jak se na party chová Rak a jak Kozoroh?

Článek

Každý člověk snáší silvestrovské veselí jinak, někdo je mezi lidmi jako ryba ve vodě, jiný se davu spíš straní a před společností utíká. Odhadnout, jak se kdo bude na silvestrovské party chovat, můžete i podle znamení horoskopu.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Berani si nejrůznější večírky a oslavy docela užívají, ale nejradši mají takové, kde se hrají nějaké hry. Protože když se něco hraje, může se Beran snažit vyhrát a zazářit mezi všemi – a to je tak trochu smyslem jeho života. Takže nejvíc si užije party proloženou hraním deskovek, jako je Člověče, napij se! nebo spojenou třeba s bowlingem. Ale i když hry nebudou, nebojte, on si nějaké vymyslí a bude soutěžit s někým třeba v tom, kdo toho nejvíc sní a vypije nebo kdo uloví tu nejzářivější kořist v místnosti.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Býci mají rádi silvestrovské večírky, které mají styl. Rádi si za ně i připlatí, jen když budu mít zaručenou kvalitu – drahý alkohol, dobré jídlo, hezké prostředí. Potěšíte je tedy pozváním k oslavám Silvestru v luxusní restauraci nebo někde v hotelu v horách. Občas mají sklony holdovat alkoholu až přes míru, nedokážou se omezit, takže je třeba je trochu hlídat. Jako hostitelé si party pečlivě připraví tak, aby byla pro návštěvníky co nejvíc ohromující včetně spektakulárních ohňostrojů a opulentní večeře.

Foto: Profimedia

Býk může mít tendenci přehánět to s alkoholemFoto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženci jsou na Silvestra typické poletuchy – vystřídají během večera několik party a zakotví na té, která je zaujme nejvíc. Nevadí jim pobíhat z místa na místo, naopak si to královsky užívají, silvestrovská noc je pro ně silně euforická. Rádi si užívají i nejrůznější originální šílenosti, které jejich kamarády děsí, nadšení jsou z večírků ve stylu maškarního nebo třeba večerů na noční sjezdovce. Velmi rádi si na Silvestra zatančí, při hudbě to umí pěkně rozjet.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na Raky poslední noc roku nepůsobí zrovna příznivě, často upadají do depresí a bilancují, co všechno se jim zase nepodařilo dokázat. Když vyrazí do společnosti, dopadá to většinou špatně, protože smutek zahánějí alkoholem a večer pak rozhodně nekončí tak, jak by si přáli. Pro Raky je ideální poklidný Silvestr doma – vínko s milovanou osobou, praskající oheň v krbu a pár poklidných deskových her. Snažte se ho udržet v dobré náladě.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pro Lvy je Silvestr vrcholem roku, ne náhodou se mluví o lvech salonů. Vybírají si takovou party, kde budou moci zazářit a předvést své charisma, inteligenci a krásu. Vždycky se vytasí s tím nejlepším oblečením, pohoštěním, pitím i vtipy. Užívají si jak divokou party někde v klubu, tak i luxusní večírek na úrovni. Důležité je, aby byli v centru dění, dokud je tato podmínka splněna, budou vrnět jako spokojené kočky.

Foto: Profimedia

Lev je tak trochu snob a trochu exhibicionistaFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pro Panny se příprava silvestrovských oslav může stát noční můrou, protože jakmile jde o organizaci čehokoli, berou věci dost vážně. Někdy až příliš. Pořád je ale lepší, když přípravu necháte na nich, než když je pozvete k sobě – mají nepříjemný zvyk upozorňovat na každou nedokonalost, protože ony by to dokázaly lépe. Jejich oslavy bývají nezapomenutelné, ačkoli s hostiteli opravdu moc nenamluvíte, budou se míhat někde v pozadí a zajišťovat, aby všechno klaplo do poslední maličkosti.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy patří mezi ty, kteří tak dlouho přemýšlejí, na kterou oslavu Nového roku se vydat, až nakonec nemají kam jet. Je tedy dobré včas rozhodnout za ně a prostě něco vybrat. Důležité pro ně je hlavně to, s jakými lidmi Silvestr stráví, prostředí je už vedlejší a budou se stejně dobře cítit na horské chatě jako v luxusním hotelu. Když budou ve skupince přátel, večer si užijí, mezi neznámými lidmi jsou Váhy hodně nesvé, tak je netrapte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štíři jsou asi nejimpulzivnější ze všech znamení a často se rozhodují z minuty na minutu. Jejich souhlas, že se na vaší party objeví, ještě neznamená, že si to v poslední chvíli nerozmyslí. Často si vybírají dosti obskurní oslavy s podivným tématem nebo zajímavými lidmi, rádi zkoušejí něco nového. A překvapivě hodně lpí na rodině, takže pokud některý z členů jejich rodinného klanu nemá co dělat, rádi se ho ujmou a budou mu po celý večer dělat společnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelce najdete na té největší party ve městě, na tom nejpřelidněnějším náměstí, zkrátka tam, kde je nejvíc lidí vůbec. Ačkoli ostatní davy spíše odpuzují a rozčilují, Střelci z nich čerpají energii a jen mezi lidmi si Silvestr opravdu užijí. Ani na ně nezkoušejte návrhy s posezením u televize nebo romantický večer ve dvou, Střelci chtějí poslední noc v roce řádně zapít a strávit s tolika lidmi, kolik jich jen potkat mohou. Nic osobního, tak to prostě je.

Foto: Profimedia

Střelci milují co největší davyFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

To, jak Kozorozi tráví Silvestra, záleží na tom, jak ho oslavovali jako děti a dospívající. Kozorozi silně lpí na tradicích – a když si zvyknou, že poslední noc roku vypadá tak a tak, nic s nimi nepohne. Není tedy výjimkou, že stále jezdí s přáteli z dětství na tu samou chatu a hrají stejně infantilní hry.

Není ale vyloučeno ani to, že tento večer radši stráví v poklidu domova, protože na lidi prostě nebudou mít náladu. Faktem zůstává, že když se pro něco rozhodnou, nepohnete s nimi, tak si plány domluvte předem. Improvizace není jejich silnou stránkou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

U Vodnářů také hodně záleží na jejich aktuálním rozpoložení. Někdy se vydají na nějakou neobvyklou oslavu na nezvyklém místě, ze které si odnesou nezapomenutelný zážitek, ale jindy se radši doma schoulí pod deku a stráví večer s knihou nebo vlastními myšlenkami. A v obou případech budou spokojení. Vodnáři potřebují rok pro sebe nějak uzavřít, aby neměli pocit nedodělané práce. Někdy na to potřebují celý večer, jindy jim stačí pár minut stranou od lidí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ryby si o Silvestru užijí spíše poklidnější prostředí, kde nebudou davy lidí a kde si budou moci vychutnat atmosféru posledního dne roku. Mají rády magické zážitky pod hvězdnou oblohou, na zasněžených svazích, ale i v útulné restauraci. Bujaré večírky nejsou jejich styl, raději tráví svůj čas s těmi, co pro ně něco znamenají, a připraví si pro ně na konec roku třeba nějaké speciální překvapení. Vychutnat si takový večer do poslední minuty je pro ně ohromně důležité.

Jaký bude váš Silvestr? Shoduje se s tím, co je psáno u vašeho znamení?

Reklama

Načítám