Hlavní obsah

Silvestrovská noc: Sny, které se vám během ní zdají, se plní!

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Poznamenejte si, co se vám zdálo o silvestrovské noci. Může to totiž mnohé znamenat!Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Sny, které se vám budou zdát v noci na prvního ledna, dost možná předznamenají to, jaký bude celý váš příští rok. Co z nich vyčíst?

Článek

Silvestrovská noc je předělem mezi starým a novým rokem a to, co se vám o ní bude zdát, pravděpodobně mnohé napoví o tom, jak bude vypadat následující rok – v tomto případě rok 2017. Připravte si tedy k ruce kus papíru a tužku, abyste si zapsali, co se vám v noci z 31. prosince na 1. ledna bude zdát. Prozradíme vám, co základní symboly znamenají a co to bude znamenat pro příští rok.

Důležité je však mít na paměti, že snové symboly nelze číst zcela univerzálně, protože vznikají z vašich individuálních zážitků a vzpomínek. Co tedy může u jednoho být předzvěstí neštěstí a smutku, znamená u jiného šťastné a produktivní dny. Vždy se nejdřív zamyslete nad tím, jestli se vám sen nesnaží naznačit něco „osobního“ a až pak se uchylte k obecnému významu.

Létání

Sny o létání patří většinou k těm pozitivním, které si snící osoba užívá. Pokud se vám na Silvestra bude zdát o létání, vězte, že následující rok pro vás bude lehký a příjemný a zvládnete se zbavit okovů, které vás už dlouhou dobu tíží – ať už je to partner, se kterým si dlouho nemáte co říct a zůstáváte spolu jen ze zvyku, otravná práce, která vás jen vysává a chodíte do ní neradi, nebo snad „koníček“, který si pěstujete nikoli kvůli sobě, ale kvůli lidem okolo a strachu z toho, co si o vás pomyslí.

Pokud máte navíc starosti nebo trápení, stojíte před těžkým rozhodnutím nebo cítíte výčitky za cokoli, vězte, že tenhle sen vám značí, že již brzy bude líp. A že to „líp“ taky nějakou dobu vydrží.

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Zdá se vám o létání? Tak to je skvělá zpráva!Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Tajné místnosti

Znáte ty sny, kdy se plížíte nějakým domem a najednou narazíte na místnost, zamčenou, opuštěnou, skrytou, zkrátka takovou, kde jste určitě nikdy nebyli? Takové sny znamenají poznávání sama sebe – a v tomto duchu se ponese i váš příští rok. Zasvětíte ho poznávání svých skrytých talentů a schopností, o kterých jste dříve neměli ani tušení.

Berte to jako doporučení, že byste se měli v příštím roce chopit každé příležitosti a vyzkoušet všechno nové, co vám přijde pod ruku – nikdy nevíte, kdy objevíte náhodou to, v čem jste opravdu dobří.

Pole, lesy, louky

Pokud se vám zdá sen o toulkách v přírodě, znamená to, že si potřebujete odpočinout. Jakmile se vám ve snech zjeví zeleň, berte to jako signál vašeho těla, které volá o pomoc. V příštím roce byste měli zvolnit a vysadit některé z mnoha aktivit, kterými se zaměstnáváte. Najděte si čas na odpočinek a vaše koníčky a nesnažte se zvládnout nezvládnutelné. Naopak, naučte se říkat ne!

Foto: Asier Romero, Shutterstock.com

Pohled do zeleně značí stres a touhu po kliduFoto: Asier Romero, Shutterstock.com

Děti a miminka

Pokud se vám ve snu zjeví malé dítě, či ještě přesněji nějaký novorozenec, znamená to velkou životní změnu, sny se vám snaží naznačit, že se vám život otočí vzhůru nohama. Zdá se, že vám rok 2017 nabídne nějakou příležitost k růstu a posunu vpřed. Ale pokud ji chytíte za pačesy, nic už nebude takové, jako dřív. Mějte tedy oči otevřené, ať tenhle velký životní skok nepromeškáte.

Dlouho ztracení známí

Pokud se vám na přelomu roku bude zdát o někom, koho jste ve skutečném životě už dlouho neviděli a úplně jste ho pustili ze zřetele, snaží se vás vaše podvědomí vrátit do určitého životního období, protože… důvody můžou být rozmanité.

Každopádně se po probuzení snažte co nejlépe si vybavit, jaký byl váš život tehdy, kdy jste se s daným člověkem pravidelně stýkali, co jste tehdy dělali, co jste si přáli, kam jste se ubírali. Právě tím směrem byste se totiž měli vydat i v následujícím roce – a tohle je způsob, jak se vám to vaše podvědomí snaží naznačit.

A co se na Silvestra zdálo vám?

Reklama

Související témata: